Ben çayı 3 bardak fln içerdim şimdi bı bardak zor iciyorum bide sogudumu sonu hiç içemiyorum.Tahin pekmezide bıraktım faydalı ama tiksindim nedense şimdi bol meyve ekşi seyler yiyorum.
Doktor yüzde 90 kiz dedi ama degismez umarim
Sağlıkla gelsin annesi
Uyandığımda sabah türk kahvemi () özledim en çok bide severim hani bende arnavut ciğeri kokoreç cola falan hiç birini ne yiyorum ne de içtim
Caydanligi bitirmeden kalkmazdim simdi icemiyorum
Haşlanmış yumurta karnıbahar özellikle karnıbakarı gerçekten çok severdim biber salçası pırasa balık Hatay usulü döner bunu da çok severdim boncuk makarna hazır meyve suyu tavuk baharatlı köfte bin şükür Rabbime mide bulantim öyle yoktu ama çoğu şeyden tiksiniyordum
Tavuk ve etten acayip derecede tiksindim yiyemiyorum
Merhaba, hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
El açması börek o kadar çok seviyordum ki şimdi midemi çok rahatsız ediyor ve kokusundan tiksiniyorum
Tüm yemekler tiksindiriyor
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
İlk haftalarda öyle oluyor yaa
Bendemk yapsam napsam
Valla benimki biraz tuhaf köfte asla yemek istemiyorum ama pide yiyorum.Tavuk döner yiyorum ama tavuk sote yiyemiyorum.Çay çok severdim şimdi çok nadir içiyorum içince de midem bulanıyo genelde.Migrosun ayranından midem bulandı onu içemiyorum ama başka bı markanınkini icebiliyorum.Cips ilk kez bugün yedim o da eve girdiği için yoksa özellikle almıyorum.Tursu çok severdim özellikle salatalk tursusundan çok tiksindim yiyemiyorum.Mayonez ketçap vs yemiyorum.
Aaa kokoreç zararlımı ben haftada bir yiyordum
Yumurta.et.sucuk.kahve .çikolata .soğanlı olan ne varsa yiyemiyorum hâlâ özellikle tavuk etinden kaçıyorum önümede hep tavuklu yemek çıkıyor
Sakatat ve işlenmiş gıdalar yasaklı besinlerin başını çekiyor
Ben ciğer, kuru et ve çiğ köfte yiyemediğim için üzülürken gebelik şekeri ile bütün yiyeceklere hasret kaldım.
Normalde haftada 3 gün balık yerdik asla ama asla ağzıma süremedim. Doğum yaptım akşamına canım balık çekti
A vitamini cok yuksek oldugu icin onerilmiyor diye biliyorum
Amannn, o zararlı bu zararlı. Her gün farklı zararlı bir şey duyuyorum. Psikolojim bozuluyor
Yalan yok kokoreç de yedim hamburger de sucukta kolada içtim hala dışarı yediğim zaman tercih ediyorum seviyorum ve canım istiyor her gün değil inanır mısın yemek gelene kadar kutuyu bitiriyorum sanki içi yanmış gibi oluyor insan sonra yemek geliyor onunla ayran içip sağlığı dengeliyorum