Merhaba arkadaşlar
Bebeğimiz için yaptığımız şeyler daha onlar karnımızdayken başlıyor. Buna en sevdiğimiz bazı riskli, zararlı besinler de giriyor elbette
Sizler de gebeliğinizi öğrendiğiniz andan itibaren hangi sevdiğiniz besinden vazgeçtiniz ?
Merhaba arkadaşlar
Bebeğimiz için yaptığımız şeyler daha onlar karnımızdayken başlıyor. Buna en sevdiğimiz bazı riskli, zararlı besinler de giriyor elbette
Sizler de gebeliğinizi öğrendiğiniz andan itibaren hangi sevdiğiniz besinden vazgeçtiniz ?
Kola ton baligi ve ciger
Kolaya üzülmedim de diğerlerine üzüldüm
Çok şükür hiç bir besinden diskinmedim vazgeçmedim tam terzine herşeyden yiyorum
İlk 3.5 ay günlük 15 tane midye yiyordum sonra doktora gittim hamile olduğumu öğrenince midye yemeyi bıraktım ama hâlâ canım çok cekiyor zararlı olduğu için bıraktım
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Tam bir çay tiryakisiydim ama şimdi midemi bulandırıyor, bir de kokoreç canım çekiyor ama zararlı diye yemiyorum
Kaç haftalık hamilesin?
Abla 3.5 aylıkken mi öğrendin hamile olduğunu
Kahve oldu
Cig balik,salam sucuk sossis,konserveler,cips(arada kacamak yapiyorum),deniz urunleri,ciger,kore rameni ,gazli icecekler(arada disarda cok nadir gazoz),mayonezzzzzz icine mayonez giren en sevdiğim soslarimmm hamile kalmadan once almistim hatta bilmeden cipse batira batira yemistim sonra ogrenince yiyemedim vegan mayonez kullaniyorum
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
İkinci çocuğumda haşlanmış yumurtadan tiksindim görümcemin kına gecesinde bir tencere haşlamışlardı 2 aylık hamişeydim o zaman mutfağa girmemle çıkmam bir oldu 6senedir yemiyorum haşlanmış yumurta
Kina gecesine mi haslandi yoksa sabahina kahvalti icinmiydi o kadsr yumurta ve kokuyu ben de hayal edemedim
Sabahına kalabalıltı bir koli mi desem iki kolimi bilmiyorum ama bitti o an yumurta bende
Offf cok iyi anliyorum ben de cocukken ilk okulda beslenme listesi verirdi ogretmenler bazi gunler haslanmis yumurta olurdu tum sinif beslenme saatinde kablari acinca ayyyyy ben de cocukken o zaman tiksinmistim baya senelerce yiyemedim yesem bile zorla yemisimdir zor alistim tekrar cocukluk travmasidir bende
Evet oda kalmış saklama kabında o daha kötü kokardı
Ay neyse iyice mideni alt ust etmeyelim simdi
6 senedir yemiyorum şimdi 3e hamileyim bunda bişeye tiksinmedim bir ara ete karşı bi şey oldum ama dizginledim kendimi yumurtadan sonra eti bırakamam