Gebelik Hangi Sevdiğiniz Besinden Vazgeçmenize Sebep Oldu ? 🍝

Merhaba arkadaşlar

Bebeğimiz için yaptığımız şeyler daha onlar karnımızdayken başlıyor. Buna en sevdiğimiz bazı riskli, zararlı besinler de giriyor elbette :grin:

Sizler de gebeliğinizi öğrendiğiniz andan itibaren hangi sevdiğiniz besinden vazgeçtiniz ?

Fast Food GIF by jjjjjohn

1 Beğeni

Kola ton baligi ve ciger :joy:

1 Beğeni

Kolaya üzülmedim de diğerlerine üzüldüm :joy:

Çok şükür hiç bir besinden diskinmedim vazgeçmedim tam terzine herşeyden yiyorum

4 Beğeni

İlk 3.5 ay günlük 15 tane midye yiyordum sonra doktora gittim hamile olduğumu öğrenince midye yemeyi bıraktım ama hâlâ canım çok cekiyor zararlı olduğu için bıraktım :sob:

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

Tam bir çay tiryakisiydim ama şimdi midemi bulandırıyor, bir de kokoreç canım çekiyor ama zararlı diye yemiyorum :smiling_face_with_tear:

Kaç haftalık hamilesin?

Abla 3.5 aylıkken mi öğrendin hamile olduğunu :fearful::fearful::fearful::scream:

Kahve​:pensive: oldu

1 Beğeni

Cig balik,salam sucuk sossis,konserveler,cips(arada kacamak yapiyorum​:face_with_hand_over_mouth:),deniz urunleri,ciger,kore rameni :sob:,gazli icecekler(arada disarda cok nadir gazoz),mayonezzzzzz​:sob::sob::sob: icine mayonez giren en sevdiğim soslarimmm hamile kalmadan once almistim hatta bilmeden cipse batira batira yemistim sonra ogrenince yiyemedim vegan mayonez kullaniyorum :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

İkinci çocuğumda haşlanmış yumurtadan tiksindim görümcemin kına gecesinde bir tencere haşlamışlardı 2 aylık hamişeydim o zaman mutfağa girmemle çıkmam bir oldu 6senedir yemiyorum haşlanmış yumurta

1 Beğeni

Kina gecesine mi haslandi yoksa sabahina kahvalti icinmiydi :see_no_evil: o kadsr yumurta ve kokuyu ben de hayal edemedim​:face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

1 Beğeni

Sabahına kalabalıltı bir koli mi desem iki kolimi bilmiyorum ama bitti o an yumurta bende :zipper_mouth_face::nauseated_face:

2 Beğeni

Offf cok iyi anliyorum ben de cocukken ilk okulda beslenme listesi verirdi ogretmenler bazi gunler haslanmis yumurta olurdu tum sinif beslenme saatinde kablari acinca ayyyyy ben de cocukken o zaman tiksinmistim baya senelerce yiyemedim yesem bile zorla yemisimdir zor alistim tekrar cocukluk travmasidir bende :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Evet oda kalmış saklama kabında o daha kötü kokardı

2 Beğeni

Ay neyse iyice mideni alt ust etmeyelim simdi :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

6 senedir yemiyorum şimdi 3e hamileyim bunda bişeye tiksinmedim bir ara ete karşı bi şey oldum ama dizginledim kendimi yumurtadan sonra eti bırakamam :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni