Gebelik Hangi Sevdiğiniz Besinden Vazgeçmenize Sebep Oldu ? 🍝

Bende de cok sukur yiyecek hassasiyeti cok olmadi ilk benim de bi kuru ekmege domatese bir de avakadoya biraz olmustu ama hic yiyemiyor degilim :smiling_face:

2 Beğeni

Türk kahvesi ve tavuk :pensive:

2 Beğeni

Tavuk en tiksindiğim sey oldu bide sucuk onuda dr izin vermiyor :pleading_face: suan mis gibi afyon sucuguna ekmek banmak isterdim :yum:

1 Beğeni

Ciger zararlımi ben yemistim

1 Beğeni

@Edanurnys benim yumurta kıyma eti​:zipper_mouth_face:

1 Beğeni

Sushi yemeyi bıraktım canım da pek çekmedi açıkçası. Burger king, mcdonalds bıraktıklarım arasında onları canım çekmiyor değil eşim alayım diyor ama et olduğu için güvenemiyorum :sweat_smile: salam ve sosis de vazgeçtiklerim arasında

1 Beğeni

@Ebru.uslu41

Hoşgeldin aramıza arkadaşım :blush:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts::pregnant_woman:

1 Beğeni

Kolaya bayilirdim bıraktım ve asiri canim istiyor​:smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

@Cananevleksiz

Yakaladım seni kaçak kolacı :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Ahhahah​:joy::joy::rofl::rofl: Çaktirma az birsey çok az birsey ictim ben​:smiling_face_with_tear: hala burnumda tütüyor kola

3 Beğeni

Kola ve kahve icmiyorum.Türk kahvesi birkac kez içtim ama :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Valla arada içtim ben ne yalan söyleyeyim

2 Beğeni

Asiriya kacmamak gerekiyormus sakatat oldugu icin ben 1 kere yedim dahada yemedim normalde ciger sise bayilirim olsada yesem​:drooling_face::sweat_smile:

1 Beğeni

Yumurtayi bende yiyemiyorum tiksindim cig haline bile tahammulum yok

1 Beğeni

Valla 18 hafta oldu daha agzima surmedim ama bu ara cok canim çekiyor soguk soguk

2 Beğeni

Hamburger normalde 3 tane yesem doymazdim ama bu hamilelikten beri hiçbir şekilde midem almıyor :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

@Edanurnys evet ya senin cinsiyet ne

1 Beğeni

Ben bilmiyodum kokorecin Zararli oldugunu bir kere yedim

Et tavuk balık

1 Beğeni

Kahve yi azalttim bu dönem de