Gebelik belirtisi

Tamam canım güzel düşün Allâh büyüktür boş bırakmaz kucağımızı

Amin inşallah canım

Dış gebelik olabilir… bence bir hastaneye gidin

Ya bilmiyorum olmadini düşünüyorum testim yanildini düşünüyorum şu an tam bişey bilmedim için de açıkçası gitmek istemiyorum bildin adet görüyorum

Yerleşme kanaması (implantasyon): Gebeliğin başında, hafif ve kısa sürer Hormonal değişiklikler: Özellikle ilk haftalarda lekelenme yapabilir Rahim ağzı hassasiyeti: İlişki sonrası ya da muayeneden sonra olabilir Daha ciddi durumlar: Düşük riski Dış gebelik Plasenta previa (ilerleyen haftalarda) Nasıl ayırt edilir? Adet gibi yoğun ve düzenli kanama gebelikte beklenmez Gebelikteki kanamalar genelde: Daha hafif Daha kısa süreli Bazen sadece lekelenme şeklinde olur Ne zaman ciddiye alınmalı? Şunlardan biri varsa bekleme: Parça parça pıhtılı kanama Şiddetli kasık veya karın ağrısı Baş dönmesi / bayılma hissi Bu durumda direkt doktora gitmek gerekir.

Bayılma filan yokta kan pihtilasmasi var başımda evet arada bir ağrıyor ve karnimd ilk imi gün çok 2 gün çok ağır yordu ama simid arada bir ağri giri

Doktora görünmek iyi olur canım bilemedim

Ya yarın test yaparsam gene sonuç çıkarsa doktora gorunurum

Adet gördün mü tekrar test yaptinmi

Adet görmedim canım geç döllenme olduğundan şüpheleniyorum bi kaç gün daha geçince test yapcam

Sen naptın varmı bişey

Hayır bende bişey yok hala adet oluyorum ve dün test yaptım galiba bu testim bozuk çıktı çünkü ikiside görülmeyecek kadar silik ti ikinci yaptimdada çıkmada erken gebelik testi yaptım

Kaç gün sürüyor adetin

Pazar günü oldum ama ama bu sabah gelmemişti sadce simid küçük bir leke gelmişti

Koyu kırmızı mı acık pembe mı gelen leke