Kızlar bugün regl günümdü ama olmadım alt karnıma şiddetli bir agri geldi 20 dk sürdü ve kesildi ovulasyon günlerimi pik olmuşken degerlendirmiştm sizce hamile miyim
Test yapmalısın
inşallah vardır
Ovulasyon testlerimden sonra kaset test yaptım negatif çıktı 4 5 gün geçti işte regl günümdü olmadm
Merhaba
seni ümitlendirmemek veya üzmemek adına net birşey söylememiz doğru olmaz o yüzden kesin sonuç için kan tahlili yaptırmalısın. İnşaAllah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz ![]()
![]()
Bu vakte kadar regl olmadm hala
Bunu bu şekilde nasıl bilebiliriz test yapsanız daha iyi
Negatif çikarsa üzülmekten korkuyorum
Erken gebelik testi yapsam şimdi doğru sonuç verir mi
Verir benim adetim gecikmediği halde pozitiftiii erken gebelik testinde
üzülmeee canım vakti vardır.
Ama belirtiler devam ediyor anlamadım neden böyle
Yapmış olduğum testi araştırdım çoğu kadın yalancı sonuç verdiğini söylemiş
Yenisini dene o vakit alacagın zaman 2 3 tane al garanti olsun
Adet takvimi kullanıyor musunuz
Ya gerçekten böyle umutlanip olmamasi o kadar zorlu İnşallah en yakın zamanda en güzeli olur bende yaşıyorum böyle ve gerçekten sonucu alırken bile korkuyorum
Miğdem bulanıyor sürekli daha yeni mi acaba idrarda çıkmadı
Adet gördün mü hala
Yok 5iydi geçti olmadım dün erken gebelik testi yaptım bugünde kaset test ama negatif
Kan testi yaptinmi benim adetim den 1 2 gün sonra test yaptım silik bir çizgi çıktı kan testi verdimde üstüne adet oldum ve gidip sonucu görmek istemedim yok dedim zatne 2 hafta sonra filan gitimde enfoksiyonum varmı diye bakmaya gitim dedim hocam dedim gebelik testi yaptım ama üzerine adet gördüm oyuzden olmadinj biliyorum dedim enfeksiyon varmı diye bakarmisinjz dedim bakrimda dedi sonuçlarin iki defa labartuvardan geçmiş dedi hcg seviyem yükseliyor dedi dedim hocam adet oldum nasıl olabilirki saskinlikla yerimde donup kaldım ama galiba kimyasal gebelik mis öyle düşünüyorum büyük ihtimale de adet birlikte düşmüştür