Gebelik belirtisi

Yok yapmadım daha köydeym gidemedm

Dedim şeyi buda okuyun bide ondan sonra adetim tam 8 gün gecikti erken gebelik testinde çıkmadı kaset testede çok belirgin iki çizgi çıktı kan sonuçlarında da gebelik yoktu her ay böyle bişey oluyor artık anlayamiyorum

İlk gebeliğim 5 gün gecikti kaset test yaptım çift çizgi gördüm 3 4 haftalıkken öğrendim ama iki aylık olacakken kalbi durdu bebeğimin 25 Aralık’ta kürtaj oldum

Ya inşallah Allah hayırlısıyla sana sağlıkla bir evlat versin inşallah test yanliyordur ya gerçekten çok Zor bişey böyle heveslenip olmaması insani çok kırıyor dedim gibi bakın ben yaptimda silik çizgi çıktı kan testi yaptım iki hafta sonra sonuçları öğrenmeye gitimdede yükseldini öğrendim acaba dustumu onj bile bilmiyorum

Silik çıksa yine bir umut var derim ama onca belirtiye rağmen tek çizgi görmek çok zor bir süreç

Evet gerçekten biz kadınlar için çok Zor bişey silik çıkınca bile o kadar çok seviniyoruz ki

Siz şuan hamile misiniz

Melesef deilim​:pleading_face: su an adet görüyorum bu ay çok hissediyordum ama maalesef ki adet oldum acaba yerleşme kanaması filan dedim test yaptım silik bir çizgi cikti acaba adeten kaynaklimi yada düşük mü yapıyorum hiç bilmiyorum

Ben 9 aylık evliyim 4. Ayda hamile kalmıştm düşük yapmış olsaydn illaki anlardın canım

Dedim gibi daha önce öyle kanda cikit adet oldum büyük ihtimal adetle birlikte düştü nasıl hisedecemi bilmiyorum canım bende 6 ma gircem 6 aylık gelin olcam

Silik çizgi dedin test duruyor mu resmini atabilir misin

Şu an adetliyim bide burda beli ölümü bilmiyorum

Yeni test demi bu ne zaman yapıldı benim yengem de hamileyken adet gördü geç döllenme olabilir bi kaç gün sonra tekrar test yap evet bebek varsa çizgi daha belirginleşir

Gorebiliyomusun canim silik çizgiyi bugün yaptım

Evet gördüm iki gün sonra tekrarla canım bunu adet kanın çok mu geliyor az mı

Pedim doluyor normal bildin adet görüyorum ama varsada İnşallah bişey olmaz düşük yapmıyorum dur İnşallah

Yok yok düşük degildir korkma hamileyken üstüne adet gören çok kadın var iki gün sonra tekrarla testi

İnşallah canım vardır çok istiyorum hemde cok

İnşAllah bir an önce güzel haberler alırsın beni mutlaka haberdar et merak ediyorum :heart:

Umutlanmak istemiyorum yok diye düşünüyorum ama güzel Allahim nerden mutlu edeceni bilemeyiz İnşallah sende hamile oldunu öğrenirsin hemde ikiz sende bana haber et​:face_blowing_a_kiss::face_holding_back_tears: