Merhaba kızlar 26+2 haftalık gebeyim zaman geçtikçe daha çok stres olmaya başladım. Tuhaf rüyalar görüyorum . Sabah korkuyla uyanıp karnımı yokluyorum bebek ordami diye. İçimde garip bir korku var bunun önüne nasıl gecebilirim son bir haftadır . Hele hareket etmediginde yada edip ben hissetmedigim de panik oluyorum .
aynı hissleri yaşamıştım ben de.Hamilelikte olur böyle şeyler normal.Aklımızda yalnızca bebek var nasıl doğricam nasıl bakıcam sağ salim kavuşavakmıyım fln gibi düşüncelerden dolayı oluyor
Yatmadan önce felak nas ayetel kürsü okuyun güzel şeyler düşünerek uyumaya çalışın gebelikte kabuslar görmek normalmiş ben de zaman zaman kötü rüyalar görüyorum
Yalnız olduğum için daha çok korkuyorum
Öyle vallahi sağ salim doğsun diye dua ediyorum . Sonra doğum korkusu sarıyor kendimi teselli etmeye çalışıyorum doğum yapıp bebeklerine kavuşan anneleri görünce korkumu biraz olsun yeniyorum. Memur olduğum için sınırlı izin ve memlekette olmadığımdan kimsem yok kaldığım yerde bebek doğunca izin olur mu buyutebilirmiyim ,tayinim çıkar mı aileme yakın yere. Onlarca şey kafamdan geçiyor
inşaAllah sağlıklı şekilde kavuşjrsun bebeğine,istediğin gibi olur herşey hayırlısıyla
İnşallah inşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Allah razı olsun @Nergiz13
Kuzum sen de çok çektin bunların hepsi normal. Güzel şeyler düşün sana iyi gelen şeyler yap ye, ben bu aralar dalga sesi dinliyorum sanki 5 dk uzaklıkta deniz varmıs gibi hissediyorum mutlu oluyorum sen de bi dene istersen
Evet gerçekten çok sancılı zor sureclerden geçtim halen çabalıyorum. Sabah rüyamda dolapta kocaman çikolatali yaş pasta duruyordu. Çatalı beklemeden ellerimle pastaya dalıyorum yemek için tadına bakmak istedim tatsız karton gibiydi. Biran şeker hastası olduğumu düşünüp üzüldüm uyanırken sevdiğim meyvelerden yiyeceklerden de mahrum kaldım
Bende böyleydim o yüzden her uzanmamda, yatmam da 1 Fatiha,3 ihlas, 1 Ayetel Kürsi, nas ve Felak okuyup uyuyorum. Allah korusun bebeklerimizi
Amin amin amin