Kendinize bir defter edinin oraya bütün hissettiklerinizi yazın eminim çok iyi gelecektir
Bunlari göz ardi edip icine atma daha sonra katlanir daha derinlesir. Evet herkesin kucuklugunde iyi kotu yaşadığı seyler vardir. Kendinle konus gecmis gitmiis mi evet şuan elinden gelen bişey var mi varsa yap yoksa birak gitsin. Dua etmek belki aglamak senin rahatlatir
Arada oluyor bu durum ben kocam işten 5dakika geç gelse beni umursamıyor diye ağlıyordum Oysa kocam çok ilgili bu beni bazen korkutuyor bile. Ama güzel şeyler düşünmeye çalış. Geleceği düşünüp hayal kurarsan daha çabuk uyurmuşsun böyle bir araştırma varmış
Umarım geçer çok yoruldum…
21 haftalık hamileyim Her şeye agliyasım geliyor bazen kendimi nedense yalnız hissediyorum kötü hissediyorum Psikolojim bozuk gibi hissediyorum Bazende çok iyi hissediyorum İlk gebeligim Gebeligin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum Yatamıyorum ya
Normal gülüm bunlar hormonların etkisi tamda öyle hissettiriyor hamilelik sabredecez inşallah yavrularımız için bende doğumdan korkuyorum ama yapacak birsey yok cekilcek birsekilde Rabbim yardımcımız olsun
Hepsi hormonların suçu. Geçici bir dönem. Üzülmeyin
İnşallah gülüm
Kızlar ben 16 . Haftadayim çok ağlıyorum haftada 1 oluyor bugün 3 4 saat ağladım galiba neden ki acaba bı derdim yok kendi kendine ağlama tutuyor
Hamilelik hormonundan cnm cok normal