Gaziantep’te doktorunuz kim ve memnunmusunuz doğum fiyatları nedir
Sanko hastanesi Duygu Alime Elmalı ben 8 aydır gidiyorum çok memnunum doğum ücretini arada tanıdık var diye ikizlere 48 bin dedi
Hakan yaz
Hasan iyiköşker
Gaziantep doğum ücretlerini söyler misiniz live gidiyorjm ama doğumu pahalı ya
Amerikan hastanesinde sezeryan olacağım nisan sonunda doktorum dışarıdan geldiği için 31 bin fiyat aldım
Liv sezeryana 45 dedi
Emin misiniz , arkadaş Kasım ayında doğum yaptı 60.000 TL idi
Bahsettiğiniz şey dogum paketi şuan 80 sezeryn fotograf albüm falan 45 dün hastanedeydim
Arkadaşın doktoru ayritetten muayenehanesi vardi, doğumu livde yaptırıyor doktor tam adını hatırlamıyorum Tuncay yüce olabilir . Kontrollerde ayritetten 3500 TL oduyordu . Liv gerçekten çok pahalı , bossan , ncr, Sanko, hatemden fiyat aldinizmi. Ben Abdullah goymene gidiyorum bossanda yaptiriyormus.dogumlari, henüz rakam.sormadim
Ben burda defalarca yazdım abdullah göymen gidilecek en son doktor malesef ben livde merve hanıma gidiyorum yeni 2550 oldu ücret
Ciddimisiniz , neden ne gibi sorun yaşadınız .
Hiçbir sorınum yokken bana da kuzenime de hemen tüp bebek tedavisi uygulamaya başladı 1 defa gittim gecen sene 3.5 vrrdim cıktım ilaclara şimdiki doktoruma gittim o kadar kızdı ki neden bu ilaçları iğneleri kullandın diye şuan merve evrensele gidiyorum livde cok seviyorum doktorumu doktor değil psikolog bana
Belki ben gebe kaldıktan sonra gittiğim için sorun görmedim, gebelik kontrolünü yapıyor .