Gaziantep doktorun kim

Özel Bossan Hospital gidiyordum doktorum Sema iyiköşkerdi normalde bir ay’dan bir ay’a ultrason kontrollerim vardı ben erzurumluuyum eşim Gaziantepli bostan Hastanesi’ne geldim Sema İyiköşker adında doktora muayene oluyordum Erzurum ailemin yanına gitmiştim Gaziantep’e geri dönüşte hastaneye bakıldım öyle Gaziantep’e geldim iki hafta sonra da randevu aldım Bossan hastanesine doktor Sema hanım bebeğimin düşük olduğunu hatta keseden aşağıya indigini bunun için düşük tehlikesinin oluştuğunu hatta ve hatta çocuğumun haftasına göre normal kilosundan daha az kiloda olduğunu 350 gram olduğunu söyledi bir doz düşük iğnesi vuruldum çocuğun geri yukarıya çıkabilmesi için daha sonrasında bana aç karnına şeker takviyesi kan ve detaylı tarama testi yapılmam gerektiğini söyledi ben tabi bu süreçte ağlıyordum odada doktor olarak hiçbir şekilde beni motive etmedi aksine ağladığım hiç umrunda olmadı ertesi gün ben bu söylediklerini harfiyen yaptım normalde şeker yüklemesi asla istemiyordum ama korktuğum için onu da yaptım tarama testine gelince yaşlı bir doktor vardı Sıtkı adında çocuğumun keseden aşağıda olmadığını 350 gram yerine 519 gram olduğunu asla düşük riskimin olmadığını söyledi tabii ben bunları öğrenmeden önce bir doz iğnesi vuruldum hemen sonrasında bunları öğrendikten sonra sonuç göstermek için doktorun odasına çıktım Semaiyiköşlerin mesainin bitmesine yakın saatlerde 15:30 / 16.00 saatleri arası mesaisi bitti doktor odadan çıkarken ben de sekreter ile konuşmak için için içeriye girdim ( tabii farklı bir görüşme öncesinde kapıyı caldigim halde sekreteri tarafından azarlanmıştım) doktorun çıktığını söyledim bana yine aynı tonla kapıyı Çal saydınız da bir zahmet içeriye girseydinniz sorsaydınız diye yükseldi onu uyardım ben de bu şekilde konuşamayacağını daha sonrasında üstüne bunu düzeltti sesin tonunu ayarladı ben vurulduğum düşük iğnesinden bahsettim bunu sürekli mi kullanacağım yoksa günleri var mı diye sürekli kullanacaksınız dedi düşük belirtisine dair hiçbir şekilde kanamam suyun gelmediğini ani kasılma şikayetimin olmadığını söyledim o zaman üç günde bir vurulacağını söyledi yani kafasına göre bir şeyler bir afralar bir Tafralar daha sonrasında pazartesi günü sonuç alacağımı söylediler odadan çıktım pazartesi günü oldu iki gün sonra çocuk bir anda 530 gram olmuş 350 gramdan düşük bir anda kaybolmuş düşük riski yokmuş durduk yere o b doz iğneyi vuruldum şeker yüklemesi yapıldı ve şikayet edeceğimi aslında öyle bir şeyin olmadığını beni doktorumun korkuttup umrunda olmadığını boş gereksiz süreçte kan, şeker yüklemesi ve tarama testi için 3440 TL bu saçmalıkları ödeme yaptığımı söylemeliyim kızlar Allah’ım esirgesin benim bebeğime bir şey olabilirdi daha sonrasında bunların hepsini yüzüne vurdum sekreterini sekreterinin ama inkar edildi bilmedikleri bir şey vardı ultrasonda bebeğimin videosunu çekerken bu konuşmaların hepsi mevcut gerekli tüm yerlere şikayet ettim sağlık Bakanlığı’na bostan hastanesinin kendisine doktoru da burada gördüğüm her yorumda hastanenin kendi şikayet Sever sayfasına şikayet ettim kesinlikle tavsiye etmiyorum insan sağlığıyla oynuyorlar emin olunmayan bir şey için gereksiz harcama yaptırıyorlar en önemlisi bir canı umursamıyorlar şimdi SEMA IYIKÖŞKER ve özel BOŞAN HOSPITAL ile alakamı kestim şimdi NCR Özel Hospital Hastanesi’nde EMEL PERİ CANPOLAT DOKTORUM ILE GEBE TAKIPLIYIM ÇOK ÇOK ÇOK MEMNUNUM AYNI ŞEKILDE DOKTORUMA DA YAŞADIKLARIMI ANLATTIM NEDEN BÖYLE BIR ŞEY YAPTIĞINI ANLAM VEREMEDI BENIM VEREMEDIGIM GIBI

25 + 1 hamileyim tabi ben bu sayede Gaziantep’te sadece üç yerde detaylı tarama testi denilen bir test vardı ona bakıldım 8000 TL ödeyerek bu da Sema İyiköşker’in bana bıraktığı hasardan yana bebeğim endişe ettiğim için ayrıca bir ödeme sagladim size kesinlikle Sema Hanım’ı tavsiye etmiyorum eğer ki sağlıksız bir sağlık süreci yaşamak istiyorsanız Sema İyiköşker’e gebe takipli kalabilirsiniz

1 Beğeni

33 haftalık gebeyim başından beri boşsan hastanesine gidiyorum başta doktorum berfin hocaydı o ayrılınca esin bilik hocama geçtik hiç böyle şeyler olmadı ya asistanı olsun kendisi olsun telefonlaşıyoruz hatta bir sorun problemde 12. Haftamda kanama yaşadım yoğun 2 gün yattım hastanede çok da ilgilendi doktorum Esin hocam da aynı şekilde çok iyi biri hastaneyi genellemek bana pek mantıklı gelmedi hekimin ve asistanın tavrından dolayı yaşadığınız olay çok can sıkıcı anlıyorum ama ben mesela çok memnunum

1 Beğeni

Yaşadığım olayı harfiyen anlatmışım Nasıl bir psikoloji yarattıklarını öncelikle sizi lütfen empati yapmaya davet ediyorum Çünkü başka türlü beni anlayacağınızı sanmıyorum. Bossan Hastanesine şikayette bulununca şikayeti dinlemek yerine gerekli yerlere biz şikayet edelim size link gönderelim siz şikayette bulunmayın vs diye bize laf kalabalığı yapılıyordu Ayrıca şuraya değineceğim Bırakın Özel hastanede böyle saçma bir yaklaşımı Devlet Hastanesinde dahi görülmemesi gerekiyor Bizler Gebeyiz buna nazaran normal’den daha hassas anneleriz Bu şekilde bir yaklaşımı kim olursa olsun kabullenmezdi zaten Ben böyle uygun gördüm ve hastaneyi de değiştirme kararı aldım siz de öyle uygun görmüşsünüz gebe takimli kalmışsınız (Allah esirgesin her şeyin başında elbette) söyleyeceğim farklı bir şey yok Sadece yaşadığım strese dair sizi empatiye davet ediyorum o zaman beni iyi anlayacaksınız’dır.

1 Beğeni

Canım benim bende Emele gittim bende doğumda sıkıntı yaşadım benim kaynım orada çalışıyordu onu arayıp benim adıma özür dileyip biz hanımefendi de bı hata yaptik naptigimizi anlamadık özür dilerim diye aramıştı herkesin her doktorla ayrı bı vakası var canım

1 Beğeni

Ncr özel 38 canım

Ncr’de doktor öneriniz var mı?

Kemal Bayındır Selda bahçe herkes çok begeniyor ilgili bir doktor bende ona gidiyorum

Emel Peri Canbolat ilgi ve alakasına hayran bırakıyor Çok çok memnunum tavsiye ederim

Teşekkür ederim