Amin teşekkür ederiim Betam 215 çıktıı
Beta hcg 215 çıktıı tahlil sonuçlarını şimdi gördüm bendee ayyy
Yaa ilginiz ve olumlamalarınız için çok teşekkür ederimm amiin Allahım isteyen bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu beta sonucumu az önce öğrendim 215
Ay ay ayyyyy hayırlı uğurlu olsunnn sağlıkla gelsin artik prens mi yoksa prenses mi diyelim ahahshsh offf şimdi nasıl içiniz kıpır kıpırdir sizin ilk ogrendigim gün heyecandan ölüyor gibiydim tüm herkese hamile olduğumu soyleyip, sakın kimseye söyleme senden başka kimse bilmiyor demiştim
önce içinizde sonra güzel evinizde güle güle büyütün inşallah annesi …
İçten yorumunuz ve desteğinizle beni çok mutlu ettiniz o kadar içten dua ettim ki sizin için. Mutluluğumda yanımdaydınız Allahım sizede ne dileğiniz varsa gerçekleştirerek daha fazla mutluluklar yaşatsın Annesi kelimesi burnumu sızlattı ay gözlerim dolduu. Ben anne mi oluyorum şimdii
İnanın henüz hiç kimse bilmiyo söylersem çok umutlanırsam başına bir şey gelecekmiş gibi korkuyorum. Bi de tam beklenen adet tarihimde öğrendiğim için henüz çok çok minik. Eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum şu an
Bizde geçtik aynı yollardan sizi yine en iyi biz anlarız muhakkak, çok teşekkür ederim bende ben eşime dayanamayıp mesaj attım, o da inanmayıp arayıp milyon kere yemin ettirmişti hiç hayalimdeki gibi bir söyleme şekli olmamıştı ama olsun biz sabirsizlar için bu bile çok
Evettt anne oluyorsun ve annelik o kadar güzel kiii, benim kızım var o kadar güzel birşey ki o benim dünyam o varken kimseye ihtiyacım yok biz onunla tamamlandik aile olduk, ondan önce ne yapıyormuşuz hatırlamıyorum bile
Valla ben dayanamadım söylemiştim yakınlarıma tabi sevdiklerime..İlk 3 ay düşük tehlikesi olabiliyor kötü göze karşı bir süre saklı tutun siz yine de eşinize de romantik bir yemek, işte sayemde baba oluyorsun köftehor yazılır bir tişört hiç fena olmazmış
Hiii kızım olmasını nasıl isteriim nasıılll. Yinede tabi sağlıklı olsunda. Kız annesi olma şansına erişmeniz çok güzel tadını çıkarın
benimkine telefonda söylersem bayılabilir en iyisi gözümün önündeyken söylemek
benden çok daha istekli. Çocuklu arkadaşlarını görünce modu düşüyodu anlıyodum. Her ay adet günümü sorup gecikince hevesleniyodu ay kıyamam kocama ya
Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin amin amin çook teşekkür ederiim
Hayırlı olsun çok sevindim adınıza gerçekten Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir doygu taze anne
Allah razı olsun sizde çok mutlu olun inşallah Burda mutluluğuma sevinen benden haber almayı bekleyen insanları gördükçe daha bi mutlu oldum hepiniz iyi ki varsınız.
Amin cümlemizden inşallah canım gerçekten çok güzel bir doygu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hele sen birde o zaman gür sevinci nasıl güzel bir doygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Heyecanlandımm şimdii ayy amin amin amin inşallah
Çok şükür ya o kadar sevindim ki Rabbim sag Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amiin inşallah samimiyetiniz için teşekkür ederiim. Rabbim gönlünüzden geçen ne dileğiniz varsa gerçekleştirsin sizde çok çok mutlu olun
Ayy hadi çok sevübdim muhtemelen 3 haftalık falan 2 gün sonra tekrardan bi kan verin güzek yükseliyormu takip edin bakalım 2 katı olması lazm atıyorum 215 se 430 küsür olması lazm
Erken gebelik testi denedinmi o daha iyi sonuç veriyo bende erken gebelik testi yaptım biraz bekle ama bı kaç gün daha Rabbim isallah en kısa zamanda güzel bir mucize haber verir inşallah
Beta takibini doktorum önermedi haftaya ultrasona girersin kese için dedi. Aslında takibi yaptırıp yükselişe bakmak istiyorum. Dayanamayıp yarın kan vericem gibi 4 haftalıkmış. Erken öğrenmekte sabır işiymiş
Önceden çift çizgiyi görmek için sabırsızlanıyodum şimdiyse kese görünür mü kalp atışı duyulur mu sağlıklı bi bebek mi diye sorularla boğuşuyorum
Bu duyguyu yaşatan Allahıma yinede bin şükür. Siz kaç aylık hamilesiniz
Evde kaset test vardı reglime 3 gün kala onunla öğrenmiştim. Erken gebelik testi kullanmadım. Farklı günlerde 3 defa kaset test kullandım ikinci çizgi koyulaşınca kan verdim betam 215 çıktı
Bende dört haftalikgim şuan canım kalp atışı daha yeni yeni olusuyodur ama kesesini görebilir doktor