Aynı haftada olmamıza çok sevindim Sizde kese göründü mü ?
Canım ben daha doktora gitmedim randevu aldım ayın 3 e anca verdiler o günü sabırsızlıkla bekliyorum diyebilirim
Sağlıkla kucağımıza almakta nasip olsun
Amin inşallah canım eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun gerisi zaten güzel olur
Abla tekrar yaptın mı test veya kan verdin mi inşallah hayırlı haberler almışsındır
Cumartesi beta değerim 1678 çıktı. Haftaiçi muayeneye gidicem inşallah güzel şeyler duyarım kesesi görünür dua et balıım
Beta iyi ya benim ki bile 942 lerde birşey çıktı kese vardı bebek yoktu eğer böyle birşey olursa korkmayın hâlâ küçüktür Allah’a şükür şuan 29 haftalığım
Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah. İnşallah güzel şeyler duyarım sağlıkla keseside kalp atışıda duyulurda bi yüreğime su serpilir. Stresli bi dönemmiş bu ilk haftalar. Erken öğrenmenin zorlayıcı sabrını yaşıyorum
E canım sen muayene olmadın mı ki
Benimde biri silikti gece yap birdesabahac karnina yap aynı cikarsa saglik ocagina git ben öyle yaptim hemşire hamilesin dedi
Çarşamba günü ilk muayene mi olucam inşallah
O aşamaları geçeli çok oldu post yeni değil
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım benim için hep ferah tut
Ayy amiin ya gerçekten elde olmadan strese giriyorum çok dualar ediyorum. 5. Haftayı bekledim kese görünür umuduyla inşallah güzel haberlerle buraya dönmek nasip olur. Tüm hamişler olarak bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Amin inşallah canım benim lakin bazen kese geç gözükebiliyor hiç korkma baktın gittiğin doktor içini ferahlatmıyor doktor değiştir senin ilk önce ferah olman lazım o yüzden biraz ferah ol canım bende 7 haftadır hastaneye gitmiyorum yarın gidicem 29+2 günlük hamileyim inşallah bende ferah sözlerle gelirim
Oyy sona yaklaşılmış maşallah ya. Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin. Hamileliğin hep güzelliklerle geçsin inşallah. Bugün ilk defa muayene oldum. Kese hiç mi hiç görünmedi doktor pek olumlu konuşmadı umutlandırmamak için. Beta takibi önerdi. Bugün yine kan verdim artık bakalım hayırlısı neyse o olsun. Bu süreçte hep yazdın teşekkür ederim. Çok çok çok mutlu ol inşallah
Sona yaklaştım ama biraz daha keyfini çıkarmak istiyorum yaa doğurmak istemiyorum bide kesinlikle sezeryan olacağım için 8 haftam kaldı diyorum doğurmuycam biraz daha keyifni çıkarım sonrw diyorum ama maalesef ki olmuyor çok hızlı geçti zmn ogrendimde 5 haftalıkti şimdi 30a gircez sanki dün hamile olduğumu öğrenmiş gibi rahatım
Bende ilk muayene oldum kese fln yoktu kan verdim 942 çıktı tekrar bakıldı kese var bebek yok 1 hafta sonra bebek oluştu belki geç döllenme olmuştur biraz daha bekleyin herşeyde umut vardır Rabbime şükürler olsun ki inşallah sizde bir dahaki muayenizde mutlu haberle çıkarsınız
Şimdide beta değerim 12bin çıkmış ay bu hamilelik beni ikizler burcuna çevirdi alt üst etti duygularımı. Sevineyim mi üzüleyim mi hey Allahım dengesiz oldum iyice Hamişlik güzeldir tabii tadını çıkar bolca amaa son günlerde de bebişine kavuşma heyecanı sarar bu defada bitmesi için gün sayarsın
hala fırsatın varken kocanın burnundan getirmeye devam
He valla fitil fitil getiyorum adamın burnundan 12 bin maşallah hayırlısıyla 1 hafta sonra tekrar muaneye git cnm
Şuan o kadar sevindim bunu duyduğuma sağlık ocagında yaptırdım hem 1 gün bekliyorsun hemde neden düşük çıktı diye üzüldüm kan beklıyor ondan olabilir bilgi için teşekkürler