Fikrinizi almak istiyorum

Oy Allah bağışlasın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Evet bu rüya olaylarını bir kaç kişiden daha duymuştum olabiliyomuş demek ki :slight_smile:

1 Beğeni

Aynı hikayeleri görünce bi rahatladım gerginliğim azaldı. Her şey nasip zaten bakalım nasibi varsa gelir inşallah sağlıkla gelsin :slight_smile: teşekkür ederim ilginiz için. Beni çok rahatlattınız. Allah gönlünüzden geçen her şeyi hayırla ve en güzel şekilde gerçekleştirsin inşallah

Evde yine kaset test var onunla ilk bi şansımı denicem bakalım. Teşekkür ederim bu arada :melting_face:

Rica ederım ne demek :innocent: ne zamandır evlisiniz bu Arada

3 yıldır evliyim

Rabbim en kısa sürede nasıp etsin ınsallah :slightly_smiling_face: test yaptınız mı

1 Beğeni

Sabah yaptıımm daha belirgindi 2. Çizgii :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

Hayırlı olsun rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsin ınsallah :innocent::innocent::innocent: bi kan verin bence bi an önce :innocent::innocent::innocent::innocent:

1 Beğeni

Amin amin amin. Yarın sabah kan vermeye gidicem inşallah :melting_face:

Hayırlısı olsun şimdiden bence artık var yani belli bayağı ama tabi kanda daha netleşir

1 Beğeni

Yarın adet tarihim. Kan vermeye gidicem bakalım hayırla sağlıkla müjdeli haberi alırım inşallah :beating_heart:

Ay çok sevindiiimmmm :star_struck:

1 Beğeni

İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

1 Beğeni

Yaa yiceemm ne kadar tatlısınıız :innocent::white_heart:

Yaa samimiyetiniz için çok teşekkür ederimm sonucu burda mutlulukla paylaşmak nasip olur inşallah :beating_heart::innocent:

1 Beğeni

Lütfen buraya yazın merakta bırakmayın.Rabbim size de isteyen ve kıymet bilen her kadına da bu duyguyu tattırsın.Ben de sizin bu testınızın aynısıyla yapmıştım bu arada aynı sizinki gibi cıkmıstı kan da verince tam belli oldu.Rabbım gönlünüze göre versin inşallah :palms_up_together:

Sonucunuz ne çıktı merak ettim :slightly_smiling_face:

Hamile gibi siniz inşallah rabbim günlünüze güre versin kan verince tabi daha emin olursunuz

Sonuç ne oldu m etim :see_no_evil_monkey:

Betam 215. Sonucum yeni çıktıı ayy şükürler olsun :smiling_face_with_tear::white_heart::white_heart::white_heart:

4 Beğeni