Hemde nasıl. 1 yıl önce düşüğüm oldu uzun zamandır çabalıyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin
Ah sağlıkla hamile olduğumu öğreneyimde 2 günde bi kan vermesi tek dert olsun hallolur Allahın izniyle ilk 5 dakikada çıktı hatta inanamayıp telefonun flashıyla baktım
pembe ince bi çizgiydi telefonla hızlıca çekmeye çalıştım ama net çıkmadı.
Bence gebelik var .ben adet olacagım gün yaptığımda bu sekılde cok silik belli belirsiz cizgi cıkmıstı.Ertesi gün kan vermeye gittıgımde deger 159 cıkmıstı.Adet gününüzün gecmesini bekleyip kan testı verin kesin sonuc için
Aynı durumu ben yaşadım reglime 3 gün varken yapmıştım kan vermeye gittim hemen 71 çıkmıştı. 2 gün sonra gittim 141 çıımıştı 2 gün snra gittim 358 çıkmıştı. Ve inanın ben flashla bile zor görmüştüm çizgiyi ve şuan bebişim 9 aylık şimdi ikinciye hamileyim aynısını yine yaşadım 10 haftalık hamileyim
muhtemelen sizinde öyle erken yaptıgınız için bu kdr silik ama şuan o silik çizgiye bakarsak evet bebiş var
Öyle mutlu olarak okudum ki yüzümü gülümsettiniz Allah razı olsun. Bi umuda ihtiyacım vardı çok iyi geldi İnşallah dediğiniz gibidir inşallah bende sizin gibiyimdir. Testi ilk yaptığım an baktım tek çizgi koyuydu çok moralim bozuldu kenara koydum sonra tekrar bi baktım belli belirsiz bi çizgi. Flashla baktım acaba göz yanılması mı yaşıyorum diye
pembe ince bi çizgiydi ayy Allahım nolursun pozitif olsun. İçim kıpır kıpır oldu sayenizde teşekkür ederim
Yarın testi tekrarlamayı düşünüyorum cesaret edebilirsem tabi pozitifi görürsem salı günü kan vermeye gidicem. Ayy böyle bu durumu yaşayanları görünce gönlüm ferahladı biliyo musunuz. Kuruma çizgisi ilk 5 dakikada çıkmaz. Bozuk olda kontrol çizgiside çıkmazdı aynı marka aynı testi aylardır kullanıyorum saatlerde geçse kuruma çizgisine bile denk gelmedim ilk defa ikinci çizgiyi böyle görünce nasıl heyecanlandım anlatamam
Bence hemen kan verin mutlaka çıkacaktır ben her iki hamileliğimide burnuma gelen bi kokuyla anladım hemde reglime 3 5 gün oluyodu kocam çizgiyi bile göremiyordu flash açıp gösteriyodum ya var dıyodum inanmıyodu bi kan veriyoduk şok oluyodu nasıl anlıyosun nasl gördün o çizgiyi falan diye
Birde kaset testlerde deneyin ben erken gebeliklerde görememiştim kaset test almıştım 20 30 tl bişey di 5 6 tane alıyodum hamile oldugumu bildiğim halde bile canım sıkıldıkça yapıyordum o çizgiyi görmek hoşuma gidiyordu
Yarın sağlık ocakları kapalı. Salı gününden önce veremiyorum. Benide test yapmaya iten şey bir kaç kişi üst üste beni rüyasında çok güzel ve çocuklu gördüğünü anlattı üstelik samimi olduğum kişiler bile değildi. Rüyalar üst üste farklı kişiler görünce bi işaret mi diyerek test yaptım yoksa bu ay hiç test yapmayacaktım kendime söz vermiştim tutamadım
Bu yaptığımda erken gebelik testi değil zaten kaset test. Evde bu vardı bunla yaptım
Sağlık ocaklarının testine ben cok güvenemiyorum ya kan bekliyor falan o yüzden ben hep özelde verdim 1.5 saatte sonuç çıkıyordu telefondan bakıyordum
Ben adetime 1 hafta kala erken gebelık testı ile yaptım silik çıkmıştı ertesi gün kan vermeye gitmiştim hamile oldugumu ogrendım şimdi 34 haftalık olduk
Aynen erken gebeliklerde çıkmıyo çok saçma gelmişti bana bide gitmiştim 230 tl vermiştim içime oturmuştu aynı gün kasetle yapmıştım çıkmıştı
Sabah ilk idrarla test yapıcam sonuca göre salıyı bekleyemeyebilirim her şey sabah netleşecek inşallah
Hadi hayırlısı inşallah ama ilk idrar son idrar farketmıyo bence ya ben hep öplen yada akşam işten eve geldiğimde yapmıştım
Benim bu yaptığım kaset testti evde bu vardı bi tek. Umarım doğru gösteriyodur ya maşallah sizede Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doğumunuzu kolaylaştırsın. Bereketiyle gelsin inşallah
sizde bana dua edin nolur çok ihtiyacım var
Görümcemin eşinün akrabalarıda sizin ailede bebeiş gördüm demiş oda yeni doğum yapmştı bana dedi senmisin falan yok dedim 2 3 gün snra test yaptım haketten benmişim şok olmştum bide benm bu ikinci hamileliğim doktorda ikitane kese var biri kanama alanında demişti muhtmeelen düşer ama diğeri iyi demişti çok şükür biri tutundu zsten 2 tane olsa kafayı yerdim daha 8 aylık bebişim var
Hep ilk idrar diye diye hafızama kazıdılar ne bileyim bende bu testi öğlen yapmıştım aslında hiçte öyle sabah uyanır uyanmaz yapmadım bilemedim neyse
Gönlünüzü ferah tutun stres yapmayın zaten kanda çıkarsa muhtemelen 3 4 haftalıktır keseyi görmek için çok erken olur adetten 1 2 hafta sonra gittiğinizde hem kese hemde kalp atışı duyarsınız
Allah razı olsun inşallah sizinkide pozıtıfttir rabbim herkese bu duyguyı nasip etsin ınsallah eğer yarın test alabilme şansınız varsa erken gebelık testı alıp deneyebilirsiniz