Favori yemeğiniz 🥘

Ben de bayılırım :drooling_face:

2 Beğeni

Eşim de tavuğa dayanamaz :rofl:

1 Beğeni

O nasıl yapılıyor arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Arabaşıni da çok severim sivrihisar ya da emirdağ yöresine ait diye biliyordum siz nerelisiniz

1 Beğeni

Kurban bayramında kesilen kurbanların bağırsakları ve karnı ayrılıyor, iyice temizleniyor. Sonra içine pirinç dolduruluyor. Bahçe ateşinde kara kazanda pişiriliyor. Piştikten sonra üstüne tereyağı dökülüyor ve yeniliyor. Sadece annemin yaptığını yiyebiliyorum ben de çünkü iyi temizlenmesi gerekiyor. Başkasının yaptığına güvenemiyorum o yüzden :yum:

3 Beğeni

Yorumlarda senin cevabını ararken, kendi kendime cevabını güzel belle arkadaşın gelirse pişir diyordum ki hayatta yapamayacağım bir yemeği söyledin :sweat_smile: ben kokoreç hiç sevmem tadı öyle mi diyecektim sen de sevmezmişsin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Konya liyim

2 Beğeni

Valla dene benceee aşırı güzel bisey ben kokoreç yiyerek büyüdüm desem yeridir :smiling_face: baba mesleğiydi

3 Beğeni

Ahahaha canım benim yaa :smiling_face_with_three_hearts: Senin şu düşünceliliğin beni bitiriyor :heart_eyes:

2 Beğeni

Genelde doğulular yapıyor çok güzel bizle tadi var bizde yaparız :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Rahmetli ananem yapardı tüm akrabar toplanır arabaşı yutardık. Çineyerek yutan olursa linçlerdik :smiley:

4 Beğeni

Hahhaha ne guzel gunlerdi ya degilmi

3 Beğeni

En güzel günlerimizmiş

2 Beğeni

Aynen oyle burnumda tutuyo Aklima geldikce burun sizliyo cok ozledim o gunleri.

3 Beğeni

Şimdi fark etdimde benim favori yemeğim yokmuş,sevdiğim yemekler varmış sadece

3 Beğeni

Şakşuka fellah köfte veee ennn favorim musakka

2 Beğeni

Ben de şakşukayı çok severim

3 Beğeni

Benim de öyleymiş ne kadar boğazima düşkün olduğumu gördüm :sweat_smile:

4 Beğeni