Favori yemeğiniz 🥘

Görünce dayanamayacağınız ,tok olsanız bile onu görünce mutlaka yiyeceğiniz yemek hangisi?

Benim dolma pilav :smiling_face:onları bir arada görünce dayanamıyorum​:heart_eyes:

2 Beğeni

Yaprak sarması tok olsam bile yerim hiç affetmem :smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

Dance Chicken GIF by Zu Ve pilavvv

3 Beğeni

Mumbar dolması :joy:

3 Beğeni

Hiç denemedim gerçekten tadı nasıl

3 Beğeni

Yaprak sarmasını ben pilavla seviyorum dedigim gibi. Ama tok olursam yaprak sarmasını yalnız görürsem, ekmeksiz yerim :grin:

2 Beğeni

O nasıl dolma :smiley:ilk kez duydum,tadı varmı. Adını duymamıştım ama şimdi internetde bakdım Onu biliyorum ya ben televizyonda gördüm hep. O qaliba dananın’mı kuzunun’mu bağırsak’ı yoksa hortumu’muydu? İçine et koyuyorlar.

2 Beğeni

Üfff müthiş ama tadı neye benziyor tarif edemem ki :joy::joy:

3 Beğeni

Keçi ya da koyunun bağırsaklarından yapılıyor. İçine pirinç koyuluyor

2 Beğeni

Çoğu kişiye göre yemek değil ama patates kızartması :drooling_face::drooling_face::drooling_face: aç, tok fark etmiyor her türlü yerim :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: diğer seçenek de bun olur​:drooling_face::drooling_face:

2 Beğeni

Büyük konusmayik ama yemem aslaaa görüntüden kaybediyor bağırsagı kokoreç olarak tercih ederim :joy::joy:

3 Beğeni

Yaprak sarmasini pilavla mi kiz onun ici zaten princ :grin: yogurtla severim bende :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Türkler evet pirinç koyuyor,fakat ben şimdiye kadar hep etli yedim :smiling_face: içine et koyuyorlar bizde :smiling_face: @ezgi-y

2 Beğeni

Yemek olsun yeter bana ama özellikle hamnurger steakhouse

3 Beğeni

Bizde et kiyma falan koyariz ama princ mutlaka olur yöreye göre bulgur koyanlarda var

4 Beğeni

Zaten etin içine bulgur bizde katıyoruz arkadaşım​:smiling_face: Ama etden çok olmuyor içindeki bulgur az koyuyoruz. Dolma pişerken erimesin eriyip’te küçülmesin diye yani.:smiling_face:

2 Beğeni

Valla burda princ bulgur daha cok olur et bulan var bulamayan var konulsa bile tadimlik olur icindeki et :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Aslına bakarsan artık burdada et cok pahalaştı :person_facepalming: Kilosu sizin parayla 270 lira oldu. Daha önceyse 1 kilosu 159 liraydı . Burdada artık çoğu insan eti sık sık alamıyor. Ben ve eşim eti o kadarda yiyen biri olmadığımız için Mesela eti az kullanıyoruz yani et her gün yapmıyorum . Bazen tavukla yemekler yapıyorum ,bazen pilav,bazen de diğer yemekler işte.:smiling_face: Devir ekonomi devri artık. Rızkımızı veren Rabbimiz, şükür karnımız doyuyor sonuçta :pray: @ezgi-y :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Mesele doymaksa bir kap çorbayla da doyuyor insan benim hep duam aynidir bu konuda biz iyi kötü bulup yiyoruz Rabbim olmayanlara versin hatta onlara daha cok versin :pray::smiling_face: @Sevane

2 Beğeni