Görünce dayanamayacağınız ,tok olsanız bile onu görünce mutlaka yiyeceğiniz yemek hangisi?
Benim dolma pilav onları bir arada görünce dayanamıyorum
Görünce dayanamayacağınız ,tok olsanız bile onu görünce mutlaka yiyeceğiniz yemek hangisi?
Benim dolma pilav onları bir arada görünce dayanamıyorum
Yaprak sarması tok olsam bile yerim hiç affetmem
Ve pilavvv
Mumbar dolması
Hiç denemedim gerçekten tadı nasıl
Yaprak sarmasını ben pilavla seviyorum dedigim gibi. Ama tok olursam yaprak sarmasını yalnız görürsem, ekmeksiz yerim
O nasıl dolma ilk kez duydum,tadı varmı. Adını duymamıştım ama şimdi internetde bakdım Onu biliyorum ya ben televizyonda gördüm hep. O qaliba dananın’mı kuzunun’mu bağırsak’ı yoksa hortumu’muydu? İçine et koyuyorlar.
Üfff müthiş ama tadı neye benziyor tarif edemem ki
Keçi ya da koyunun bağırsaklarından yapılıyor. İçine pirinç koyuluyor
Çoğu kişiye göre yemek değil ama patates kızartması aç, tok fark etmiyor her türlü yerim diğer seçenek de bun olur
Büyük konusmayik ama yemem aslaaa görüntüden kaybediyor bağırsagı kokoreç olarak tercih ederim
Yaprak sarmasini pilavla mi kiz onun ici zaten princ yogurtla severim bende
Türkler evet pirinç koyuyor,fakat ben şimdiye kadar hep etli yedim içine et koyuyorlar bizde @ezgi-y
Yemek olsun yeter bana ama özellikle hamnurger steakhouse
Bizde et kiyma falan koyariz ama princ mutlaka olur yöreye göre bulgur koyanlarda var
Zaten etin içine bulgur bizde katıyoruz arkadaşım Ama etden çok olmuyor içindeki bulgur az koyuyoruz. Dolma pişerken erimesin eriyip’te küçülmesin diye yani.
Valla burda princ bulgur daha cok olur et bulan var bulamayan var konulsa bile tadimlik olur icindeki et
Aslına bakarsan artık burdada et cok pahalaştı Kilosu sizin parayla 270 lira oldu. Daha önceyse 1 kilosu 159 liraydı . Burdada artık çoğu insan eti sık sık alamıyor. Ben ve eşim eti o kadarda yiyen biri olmadığımız için Mesela eti az kullanıyoruz yani et her gün yapmıyorum . Bazen tavukla yemekler yapıyorum ,bazen pilav,bazen de diğer yemekler işte. Devir ekonomi devri artık. Rızkımızı veren Rabbimiz, şükür karnımız doyuyor sonuçta @ezgi-y
Mesele doymaksa bir kap çorbayla da doyuyor insan benim hep duam aynidir bu konuda biz iyi kötü bulup yiyoruz Rabbim olmayanlara versin hatta onlara daha cok versin @Sevane