Tabiki bende hep şükr ediyorum Allaha. Zenginlikle mutluluk olmaz en önemlisi mutluluktur en büyük zenginlik bu zaten. Şükür yetdiğimiz kadar yetiyoruz kendimize yediğimize şükür . Rabbim kimseye muhtaç etmesin esas.
Gəncə dovğası türkçede anlamı ne bilmiyorum
Lahana sarmasi bide arabasi corbasi hamuruyla tabi,bide kuru patlican veya biber dolmasi.
Toyga deniyor galiba türklerde @Nergiz13
Arabaşı hamurunu nasıl yiyorsunuz @Hava ben kesin boğulurum yersem haha
Toyga çorbası sanırım. İçine kişniş 'te katılıyor,nohutda. @Zühre
Soğuk’ta yene biliyor sıcak’ta
Hamur yumuşuyor piştiğinde. Boğulma olmuyor
Tavuk gogsu gibi bisey zaten
Onu videolarda gördüğümüz gibi mi yiyorsunuz normal mi
sıcakta soğukta bayatta çoook severimm
Ben de kokoreç yiyemiyorum, hiç yemedim ama o da benim için görüntüden kaybediyor Kız çok güzel mumbar, üfff canım çekti beh
Benim sarma bide bi corek bile bandirib yiyeceyim 2 sey menemen
Her şeyi yerim. Ama ciğeri gözüm kapalı bile yerim
Nuran mumbar yiyip kokoreç nasıl yemezsinnnnn ikisi de harika
Ben de onu merak ediyorum boğulurum derken işte o çekme efekti ile kesin nefes boruma kaçar benim
@Zühre Kokoreçe elim gitmiyor, çekici gelmiyor bir türlü. Eşim de aksine bayılır. Kaç kere yedirmek istedi ama çekici gelmedi diye yemedim
Bence bir şans ver ama ekmeği kızarmış ve içi alınmış olsun bir de böyle şeylerde çeyrek ekmek daha lezzetli oluyor. Gerçi ben bütün ekmek de gömerim kokoreci Allah affetsin
Deneyeceğim o zaman muhakkak @Zühre
Bana yemek olsun yeter ki Karnıyarık, sebzeli köfte, köfte, makarna, mantı, bakla hariç sebze yemeklerinin hepsini yerim. Tencere dibini de çok severim tencere dibindeki pudink gibi Taa sabahtan yazmıştım telefon çekmemiş