Favori yemeğiniz 🥘

Tabiki :pray: bende hep şükr ediyorum Allaha. Zenginlikle mutluluk olmaz en önemlisi mutluluktur :heart_eyes::pray:en büyük zenginlik bu zaten. Şükür yetdiğimiz kadar yetiyoruz kendimize yediğimize şükür . Rabbim kimseye muhtaç etmesin esas.

2 Beğeni

Gəncə dovğası:joy: türkçede anlamı ne bilmiyorum

2 Beğeni

Lahana sarmasi bide arabasi corbasi hamuruyla tabi,bide kuru patlican veya biber dolmasi.

4 Beğeni

Toyga deniyor galiba türklerde @Nergiz13 :heart:

1 Beğeni

@Nergiz13 @Sevane18 yayla çorbası sanırım. Sıcak mı içiliyor o çorba yoksa soğuk mu?

1 Beğeni

Arabaşı hamurunu nasıl yiyorsunuz @Hava :face_with_hand_over_mouth: ben kesin boğulurum yersem haha​:joy::joy:

2 Beğeni

Toyga çorbası sanırım. İçine kişniş 'te katılıyor,nohutda. @Zühre

Soğuk’ta yene biliyor sıcak’ta

2 Beğeni

Hamur yumuşuyor piştiğinde. Boğulma olmuyor

2 Beğeni

Tavuk gogsu gibi bisey zaten

4 Beğeni

Onu videolarda gördüğümüz gibi mi yiyorsunuz normal mi :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

sıcakta soğukta bayatta​:joy: çoook severimm

3 Beğeni

Ben de kokoreç yiyemiyorum, hiç yemedim ama o da benim için görüntüden kaybediyor :joy::joy: Kız çok güzel mumbar, üfff canım çekti beh :yum::yum::yum:

3 Beğeni

Benim sarma bide bi corek bile bandirib yiyeceyim 2 sey menemen

1 Beğeni

Her şeyi yerim. Ama ciğeri gözüm kapalı bile yerim :drooling_face:

3 Beğeni

Nuran mumbar yiyip kokoreç nasıl yemezsinnnnn ikisi de harika :drooling_face:

2 Beğeni

Ben de onu merak ediyorum :sweat_smile: boğulurum derken işte o çekme efekti ile kesin nefes boruma kaçar benim :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

@Zühre Kokoreçe elim gitmiyor, çekici gelmiyor bir türlü. Eşim de aksine bayılır. Kaç kere yedirmek istedi ama çekici gelmedi diye yemedim :joy::joy::joy:

Bence bir şans ver ama ekmeği kızarmış ve içi alınmış olsun :face_with_hand_over_mouth: bir de böyle şeylerde çeyrek ekmek daha lezzetli oluyor. Gerçi ben bütün ekmek de gömerim kokoreci Allah affetsin :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Deneyeceğim o zaman muhakkak :+1::star_struck: @Zühre

Bana yemek olsun yeter ki Karnıyarık, sebzeli köfte, köfte, makarna, mantı, bakla hariç sebze yemeklerinin hepsini yerim. Tencere dibini de çok severim tencere dibindeki pudink gibi Taa sabahtan yazmıştım telefon çekmemiş

2 Beğeni