Firoso neçiyədi
@Nergiz13 birde canim menimde oğlum Teze olanda Hekim demişdi su ver Hettda bir neçə hekim demişdi Ver mən vermirdim amma ki Vermek lazımdı düzdü deyirler ey ana südü Uşağın su ehdiyacini ödəyir amma ki Gün ərzində ən azı bir dəfə də olsun uşağa eləcə dağ su vermək lazımdı Yenede öz meslehetindi hekim bilirki deyir bilmese demez
Mən 17 manata alırdım ikisi 36 manat
əvvəllər özümüz su ilə bpyümüşük də , şirinçay fln indi deyrlər ki,qəti olmaz şirinçay rəxitdiy əmələ gətirir fln
@Nergiz13 Vallah Məndə qoruxurdum vermeye Mamam hemise menden xəlvət verirdi uşağa su Narahat olma 4 ayında Mən Banan qatıq qatıb verirdim deyir guya uşağa 6 ayında kimi heçnə vermek olmaz 5 ayında henizin pecenyasini verdim 6 ayında sup zad bele indi maşallah 3 yaşı var
Birde köp sancı üçün Cuyud suyu demle ver oda yaxşıdı
mən də 4 5 aydan başdyacam ama ki,qatığla meyvə qatmağı məsləhət görmürəme canım çünki qatığ öldürür banandakı vitamini ayrılığda banan versəm olarda
verirdim içmirdi qənd atırdığ elə içirdi sora vermədim day
Elebetdeki olar Mənə hekim demişdi ki Kəsmik qatıq banan qat ver Yani hansı olsa Birgün kəsmiklə verirdim birgün qatıqla ezirdim verirdim amma para bananla başla Birden bire çox verme uşağa
Çalış çox şirin eleme arada dağ suyu Qaşıqla da olsa ağzına tok
tamamm , hələ mamam qardaşıma 4ayında sup vermişdi![]()
indi 11yaşı var
he vallah Mənde 4 ayından İlk defe Kəsmik banan qatıq vermişəm 5 ayı tamam olanda Uje Mən Henizin pecenyasina purelere alma sokuna keçdim 6 ayıda tamam olanda artıq sup verirdim Brakoli supu zad Bele Markof zad qatırdım yeyirdi indi ne olsa yeyir birde uşağın ki dilinin üstü ağ olur ey o ele olanda qəti Narahat olma Ana südü qəbul etdiyi üçün olur o Çox vaxtda ele hekim ona görə deyirki uşağa arada suda verin Kopune Görədə Qarnını Nanə cöhver yağı var aptekdə olur al isit onan oxala ayaqlarını Qaldır yuxarı idman Ələt qoy qazı çıxsın Yemek verenden sonra biraz dik tut kürəyini oxala qoy Geyirsin
edirəm hamısını canım həe dili ağappağdı şüyüt suyu verəndə gedrdi sonra yenə ağarır qaşığa töküb verərəm o zaman
Azerice konuştuğunuz için okurken anlamakta zorlanıyoruz
Azeri anneler grubunda konuşsanız daha iyi olur ![]()
kusura bakmayın unutuyoruz bir an ![]()
Estağfurullah
Çevirmeye çalışırken beynim yanıyor ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Azerbaycan dilini de öğren bir dil daha eklemiş olursun![]()
Tabi ki, öğrenmeye de çalışıyorum çevirdikçe ama diğer kullanıcılar anlamakta zorlanabilir diye söyledim ben ![]()
doğru söylüyorsun arkadaşım dikkat ederiz biz de![]()
Mesajlasmak yeri bağlı