Eylül indirimleri

Merhaba arkadaşlar aylardır size düzenlı indirim paylaşmak için niyete çok giriyorum ama bir türlü indirimleri duzene getiremedim.

Goon bez alırsanız ikincisi %50 indirimde ben 3 numara 200 adet 380 liraya geldi ebebek sitesinden bakabilirsiniz

Prima da şuan ebebekte pazar gününe kadar indirimde :see_no_evil:

Sizin nelere ihtiyacınız var gördükçe buraya yazayım hatta hep beraber yazalım

6 Beğeni

Ben şuan indirimli philips avent indirimli emzik arıyorum sizin aradığınız ürün var mı

1 Beğeni

ben bebelak almak istiyorum trendyoldan içinde 800 grammış bi tane vurucam bakslm bebeğime nasıl etki ediyor eğer iyi olursa 3 tane vurarım 2 . 400 gram çünkü o hem fiyatı iyi hem de bizdeki nutirlaktan daha iyiymiş. Hesap yaptm kargolu fln çok iyi fiyatı uygun yani ordan vursrm artk indirim olursa çok güzel olrdu

2 Beğeni

Başka burdaki hangi siteleri kullanıyorsunuz. Bence artık trendyol bozdu. Herkesden daha pahaliya satıyor. Amazon, hepsi burda geçerli mi

1 Beğeni

Yeni doganda da varmi indirim :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Ne arıyorsun arkadaşım bulmana yardım edelim :smiley:

1 Beğeni

Bebek beziii :grin::grin:

1 Beğeni

Hangi marka ile başlayalim goon suan indirimde baby turco’ya bakmadım

1 Beğeni

Biz humana HN veriyoruz(gaz yapmıyor)

1 Beğeni

Goon da olabilir e bebekde mi indirimde

1 Beğeni

bitek trend

1 Beğeni

Humana heç düşmədi bize gaz sancı verdi nutirlaka geçgik

1 Beğeni

İkinci goon bez %50 indirimde 200 adet bez toplam 389 lira tuttu

Tamam görürsem hemen buraya yazarım

1 Beğeni

Tanesi 1 liraya geliyor bence bunu kaçırma

3 Beğeni

Hemen bakiyorum :pray::heart:

1 Beğeni

Trenyolda yeni dogan indirimi yok baktim da :confused:

2 Beğeni

E bebek indirim var. Ama yenidoğan bezi tükenmiş başka yerde uygun fiyat var mı diye baktım bunu gördüm

1 Beğeni

Sana bari linkini atayım dedim sayfaya git dedim 46 adet yapmışlar e bebekte en fazla 144 lira olan ürüne 236 demiş doyumsuz gözü aç yabani satıcı çok kızdım. İste bu yüzden trendyolu sevmiyorum

Baby turco ile başlamak istiyordun tanesi 1,60 tl oluyor şuan piyasada en uyguna e bebek 103 lira 64 adet bez