Magazada kesin 1 numara vardır. Burda bitmiş ama
Bebelag gold mu yoksa diğeri mi? Trendyol ile fiyatları kiyaslayalım ona göre trendyolda indirim bekleyelim
Kagit kalemi elime alacam tek tek fiyatlari yazcam hangisi uyguna geliyorsa ordan alcam birde burda Gimat diye bir yer var gross marketler var orada toptan fiyatina satiyorlar oraya sa bakcam
bu goldla sade olan bebelakn ne farkı var ?
Gold bir tık daha yoğun, sanırım vitamin değerleriyle alakalı bir durum
arkadaşım sen bebeğe mama veriyordun sanırım,peki su veriyormusun ? bebeğe mama verilirken su verilmeli diye duymuştum
Yok arkadaşım ölçuye katilan su arttırılmamalı ayretten su verilmemeli
benim doktor su demişti ver o da nasıl , rezene var ya onu kaynatp öyle vermek sancılarına göre. Sonra içmedi onu da acı tadı var diye . Bazen de ağlıyor karnı da tok belki suya alıştı su istiyordur mama da veriyorum hem süt hem bebek maması
Su falan verilmemeli. Rezeneyi falan da kaynatıp vermen doğru değil arkadaşım. Suya alışmaz bebek. Ek gıdaya başlamadan su verilmemeli
iki doktor var ikisi de fsrklı konuşuyor napıcağmı bilemiyorum.
3.doktora git o ne derse onu yap
Su kesinlikle verilmemeli kaynatilsa bile bebek için enfeksiyon riski var ayrica bebeklerin henüz böbrekleri suyu süzecek kadar gelismemiş oluyormus bi kitapta okumustum emziriyorsan anneden karsiliyor zaten yok sadece mama veriyorsan mamaya su katiyosun zaten ben kizima 6 aya kadar su vermemistim yine aynisini yapicam @Nergiz13
tamam teşekkürler![]()
Cansu philips avent emzikleri amazonda indirimde haberin olsun
parfümlü ve yoğun kimyasal içeren kremler ,emziren anneler için önerilmez! Kremlerin içeriklerinin kana karışıp anne sütünde bulunma ihtimali yüksek. O yüzden ben krem kullanmıyorum.
Biliyorum kullanılmadığını.İndirime girmiş ve şimdi sipariş verip zamanı gelince kullanacağım
@Nergiz13 bax canim bu keçi südü tərkibli yeməkdən ver uşağa Çox yaxşıdı
Düzdü bahalı yemekdi ancaq ki Uşağın Hezm sistemini pozmuronu alsağ özüm sancılanacam![]()
110 manatdıe 78 yalannan qoyur
Həə bahadı Mən aglumda çox sancı köp.olurdu Mən fiso verirdim hekim yazmışdı çox yaxşıda düşdü amma uşağı kokeltmir mədə bagarsagi rahatlaşdırır Firoso