Evlilik yıl dönümü yardım?

Hanımlarrr size birşey danışmak istiyorum çok kararsızım ama şimdi Eşimle bu ilk evlilik yıldönümümüz olacak haftaya cumartesi günü 1 yılık evli olacaZ yani, :smiling_face_with_three_hearts:haftaya 37 haftalık hamile olacam bide kaynanam yanımıza geldi doğum için şimdi burda kafam çok karıştı… Sizce ilk kutlama olacağı için dışarda eşimle başbaşa yemek filanmı yesek yoksa evi ben süslesem masayı filan güzel yemekler yapsam tabi kaynanamın yardımıyla o şekil mi kutlasak hep kadına ayıp olmaz yani bi yanım gidin dişarda başbaşa kutlayın diyor diğer yanım evde hazırlık yap diyor siz olsanız ne yaparsınız fikir öneri lütfen :pray:

Bence minik bir pasta al abartmadan kayinvalidenle küçük bir kutlama yap, sonra yine eşinle başbaşa yemeğe çık. Kimsenin gönlü kırılmamış olur.

2 Beğeni

Güzel fikir Evet aslında böylesi daha iyi olablir teşekkür ederim. Bende bilemedim nasıl yapacağımı eşimde ayıp olur dedi annemi tek bıraksak ama yinede senbilirsn dedi bana çıkalım diyorsan çıkarz

@Öykü18 ben olsam önce dsarda güzel başbaşa yemek yemek isterim ilk evlilik dönümü çünkü eve gelirken de tatlı alır evde çayla yerdim her türlü gönül olunurdu :joy:

2 Beğeni

Hımm yani hem bizim gönlümüz olur hem kaynanamın diyorsunuz

Evet haklısın canım zaten onun için geldi bide daha dün geldi Mardinden yaşadımı:crazy_face:z yer çankıraya buraya bişey demezde siz gidin derde yinede ayıp olmasın diyoruz

Bence de küçük bir kutlama ile evde yapabilirsin hem eminim ki eşinin daha çok hoşuna gidecektir ilk olduğu için baş başa olmak hakkın ama erkekler bunu zaten böyle düşünmüyor dışarı da çıksan aklı evde kalacak o yüzden kayınvalideni dahil edersen eşinin de içi daha rahat olacaktır. Birde ilk yıl dönümü olduğu için eşinin de senin için birşeyler yapmasına fırsat ver bence yani tek taraflı bir hazırlık olmasın diye düşünüyorum şahsi fikrim bu yönde

1 Beğeni

Evde güzel bir yemek yapabılırsın kayınvalıdenle hep esınınde hoşuna gıder güzelce yemek yıyıp ufak bır pastayla kutladıktan sonra dışarı bıraz eğlenmeye cıkabılırsınız bulunduğunuz şehirde hoş yerler varsa canlı müziğe gıdebılırsınız kayınvalıdende mutlu olmuş olur hem onunla hemde dışarda bas basa vakit gecırmıs olursunuz

1 Beğeni

İlk evlilik yıl dönümünü bence dışarıda kutla baş başa hamileliginde ilerlemiş yorma kendini bence nice mutlu yıllara :smiling_face_with_three_hearts::nazar_amulet:

2 Beğeni

Doğru diyorsun canım öyle daha güzel olur oda bişeyler yapacaktr eminim :innocent::heart:

Evet haklısın canım bende öyle düşündüm sonra çıkarız dışarı zaten o zamanda konser var simge geleck buraya

Yormayaya çalışırım :innocent: zaten kaynanam yardım edecek diye dedim evde yaparm

Şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun umarım 50. 60. yıllarınızı kutladığınız zamanlar da gelir​:heart:

1 Beğeni

İnşallah çanım çok teşekkür​:pray::two_hearts:

Bizimde eylülde ilk yıl dönümümüz ben buyuk ihtimale senin yerinde olsam dışarda kutlamak isterdim,benim için ilk ve ben çok ozeniyorum kendime güzel bir elbise aldım şık pullu bir elbise

1 Beğeni

Bana kalırsa kayınvalidenizi pek şey yapmayın sonuç olarak gün sizin gününüz kayınvalidenizin de anlayışla karşılayıp tepki vereceğini düşünmüyorum çünkü ilk evlilik yıl dönümünüz size özel ve güzel olmalı başka bir gün kayınvalidenizle yemeğe çıkarsınız

1 Beğeni

Haklısın canımda ben baya şiştim hiçbir kıyafet bende güzeö durmuyor o yüzden çıkasım yok dışarı :smirk:

Bugün söyledim kendinize kızım çıkın siz dedi ilk sonuçta bide bebek gelecek bidaha zor böyle anları kutlarsınız sende gel dedim yok dedi siz gidin

1 Beğeni

Bak ne güzel anlayışla karşılamış sevindim senin adına

1 Beğeni

Bende yenisini alicam benimde olmuyor

1 Beğeni