Evet ya şaşırdım bende böyle demesine
Yaa benimde morelim bozuldu 83 kilo olmuşum hiçbişey olmuyor üzerime aldıklarım hamile kıyaferleride güzel durmuyor
Trendyol milla bakabilirsin fiyatlari uygun
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Allah aranıza nifak tohumları serpmelerine izin vermesin inşallah. Bence kimseye çok fazla değer vermeye gelmez hele ki kayınvalideye. Eşinle kutla gitsin başbaşa. Mesafesiz, herşeyi onlarla beraber yapınca bi müddet sonra herşeyin içinde olmaya çalışıyorlar bu kendi anne için de dahil. Evlilik size özel bir durum anne olarak saygılı olmak zaten kâfi gelir. Ben çok yüz vermiş biri olarak söylüyorum 7 senelik evliyim mesafe ve saygı çok yerinde bir karar.
Senin en güzel kiyafetin bebişin ve göbişin… güzel olmama şansın yok kilonu hiç dert etme olur mu inşallah doğum sonrası verirsin yeterki ikinizde sağlıklı olun
Sen yemeği yap birlikte yiyin sonra eşinle başbaşa çıkın…
Bedeni işte Tuturamıyorum
Doğru bi laf var fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler. Mesafe herzaman iyidir bu arada çok çok teşekkür ederim amin aynı şekilde çok mutlu olun
İnşallah canım benim iltifatın içinde çok teşekkür ederim
Şimdi canım evlilik yıldönümünü kaynananla kutlaman ne alaka. Misafirde olsa böyle özel bir güne denk gelmiş siz gençler olarak tabi dışarı çıkmalısınız bu durumun onun hoşuna gitmesi lazımm. Eğer ayıp ben geldim falan derse bence ona ayıp. Sanki fizanamı gidiyosun. Alt tarafı kocanla yemek yiyip gelceksin. Bukadar ince düşünme canım nasıl alıştırırsan öyle gider. Bizde üzülmesin die ince detaylara takıldık sonunda üzülen biz olduk. Mesafe herzaman iyidir
Doğum gunu falan olsa hep birlikte kutlayin derdim tabi ki ama evlilik yil dönümü hemde ilk bence bi başbaşa bir iki saat dışarı çıkıp yemek yemege gidin. Her senenin guzelligi farklı. Eve döndüğünüzde oturup kaynananla da vakit gecirirsin. Ama o gun ozel bi gün en azindan 2 saatlik esin ile basbasa kalabilirsin
Tabiki siz tecrübeli olarak daha iyi bilirsiniz. Ben daha yeni gelinim
Haklısın canım benm