Evlendikten nekadar sonra hamile kaldınız?

Bende evlendikten 12 gün sonra hemen​:sweat_smile:

4 Beğeni

Ben evlendikten 10gun sonra hamile kaldım :slightly_smiling_face:Büyük hataydı

1 Beğeni

Neden bende 12 gün ((

Hamile kalır kalmaz kayınvalidemler bize taşındı hayatımı boka donderdiler

2 Beğeni

Allah sabr versin. Bizim henüz öyle ihtimalimiz yok. İnşallah istediğin gibi olur

3 sene bitti öyle kaldım. Bizimki planlıydı

2 Beğeni

4 ay sonra :slight_smile:

1 Beğeni

5 yila yakin sonra 2023 kasim hamile kaldim 2024 mayis evliligin 5. Yiliydi :grin:

2 Beğeni

2 yıl sonra :heart_hands: hemen istedik ama olmadı 7 yıllık evliyim ikinci anca nasip oldu :heart: sağlıkla kucagimiza alalim bebelerimizi :two_hearts:

3 Beğeni

Tam planladigimiz gibi 1. Yılımız dolunca 2. Evlilik yil dönümünde insallah kizimiz 1 aylık olmuş olacak :heartpulse::palms_up_together:t2:

3 Beğeni

Belki daha önce yazmamışımdır buraya böylelikle yazmış olucam :grin: eşimle 2.evliliğimiz. 1.evliliğimizde yani 2021-2022 arasında 2 kimyasal gebelik, 1 düşük geçirdim. 2023 yılının son çeyreğinde tekrar evlendik (Temmuz) ve ben hemen hamile kaldım :grin: bu sefer gerçekten içimde hiç kuşku yoktu, sağlıklıca bebeğimi kucağıma alıcam diye niyet ettim çok şükür öyle oldu :smiling_face_with_three_hearts: bayramda kırkımız çıkıcak :heart_eyes: baya böyle kınalı,nikahlı,düğünlü evlendik gerçekten :rofl: ilkinde dış çekim falan yaptırmamıştık bunda yaptırdık. Elalem ne der diye hiç düşünmediniz mi derseniz vallahi hiç umrumuzda bile olmadı, elalem çok mu iyi sanki :joy:

5 Beğeni

3 ay sonra oldu iyikide oldu

1 Beğeni

İlk gün :see_no_evil:

1 Beğeni

5 yıl çocuk istemedim ama 2.yılı denemeye başladık ilk denemede oldu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum kürtajdan 3 sene sonra hamile kalabildim

1 Beğeni

6 yıl sonra oldu kızım 23+3 haftalık :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Okurken ben mutlu oldum vallahi :melting_face::melting_face::melting_face: elalem ellialem konuşur çok çok iyi yapmışsın :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

MaşAllah​:+1:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederiz​:heart:amin ecmain inşallah hepimizin evlatlarımızla mutlu huzurlu sağlıklı yuvaları olur inşallah​:smiling_face_with_three_hearts:eşimin ailesiyle anlaşmazlıklar yaşadığım için ayrıldık aslında ikimizin de kusurları elbet oldu ama ayrılık için geçerli sebep değildi, 10 haftalık bebeğim düştükten sonra kürtaj yapıldı 1.evlilik yıldönümümüzdü o gün, çok kısa bir süre sonra da boşanma kararı aldık. 2.defa evlendikten sonra ben hemen hamile kalmışım beklemiyordum çünkü adetlerim düzensizdi. Tatilden döndüğümüzde şüphelendiğim için evde test yaptım ona da inanmadım gittim kan verdim hamile olduğumu eşim benden önce öğrendi :grin: sonuçlar çıkınca doktora sormuş. Kimseye söylemeyelim dedi eşimin ailesine bebeğimiz 5 aylık olunca söyledik ondan sonra benden iyisi olmadı onların yanında :joy: ama asla samimi olmuyorum çünkü bir kere sütten dilim yanmış yani @Bebeğim1 Düştüğümde,kalktığımda,iyi günümde,kötü günümde sadece kendi ailem vardı yanımda sonra da eşim :heart: zaten fazla ayrı kalmadık birkaç ay sadece o süre zarfında da sürekli ona sığındım. Eskiden konuştuğum kişiler boşandığımı duyup ya da sosyal medyada görüyorlar mesela ekli olmasalar bile soyadı kalkmış, kocasıyla fotoğrafları yok diye rahatsız eden oluyordu direkt eşimle paslaşıyordum o hallediyordu :joy:

2 Beğeni

1 ay sonra hamile kaldim

1 Beğeni