Evlendikten nekadar sonra hamile kaldınız?

Ailesine kızıp adam bosamakta iyiymis he :sweat_smile: geri dönmekte ayrı bişi boşayan hakim boşamayıp aile terapisine gonderse yada az daha dusunun ole gelin diyip gonderse belkide bosanmadan duzelcekmissiniz. Neyse nüfus cuzdanindaki resim ve evlilik cuzdani yenilenmis olmus :rofl::rofl:

1 Beğeni

14 ay sonra

1 Beğeni

Önceden kapaliydim dediğin gibi değişince iyi oldu djdjdh üşengeçlikten değiştirmezdim de :rofl:

2 Beğeni

Senin dogurdugundan eltine neki

1 Beğeni

Bende eltimle anlasamam ama kavga dovus bisimiz yok eltimin garip kıskancliklarini umursamadim :sweat_smile: bide biseye aliniyo bisi oluyo senin haberin yok o kendi kendine tripleniyo filan onuda umursamiyorum yani kafaya takip yenge hayirdir desem konussak sorun cozulur belki ama evim ayri barkom ayri kesem ayri o bana küsmüs yada beni cekememis cokta tın :rofl::rofl: sen neden bu yuzden ona buna bileniyosun ben onu anlamiyorum ikiniz arasindaki mevzu 3.kisileri ilgilendirmez ki

1 Beğeni

2 ay hiç planda yoktu çift çizgiyi görünce inanamadim 10 tane test yaptım

2 Beğeni

5 temmuz evlendik 18 Eylül hamile kaldım

1 Beğeni

Planlı gebelikti 1,5 yıl sonra oldu planlı olmasına rağmen şaşırmadık değil :sweat_smile:1,5 yıl dolu dolu gezdik neyse ki :sweat_smile:

1 Beğeni

Evlendikten 7 ay sonra suan 21 haftaligiz :blush:

2 Beğeni

24 temmuzda evlendim 17 Ağustosta hamile olduğumu öğrendim​:joy::joy:

2yıl sonra

5ay sonra​:slightly_smiling_face:

2 yıl sonra hamile kaldım suma 31+2 yim bebegimi kucağıma alicagim günü bekliyorum :smiling_face_with_three_hearts:

4.evlilik yıldönümünde hamile olduğumu öğrendim​:blush:

Büyük başarıymış gibi demek olmasın ama 2 hafta sonra :sweat_smile:

2 yıl 4 ay sonra hamile kaldım :slight_smile: planlı oldu ama ilk öğrendiğimde ağladım :smiling_face_with_tear:

1 ay sonra hamile kaldım. :slight_smile: Şimdi 18+1 hamileyim. Allah’ın izni ile inşallah oğlumuz geliyor :nazar_amulet::blue_heart:

Evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım şuan 38. Haftasındayım 🩷

8 ay sonra :face_holding_back_tears: