Ailesine kızıp adam bosamakta iyiymis he geri dönmekte ayrı bişi boşayan hakim boşamayıp aile terapisine gonderse yada az daha dusunun ole gelin diyip gonderse belkide bosanmadan duzelcekmissiniz. Neyse nüfus cuzdanindaki resim ve evlilik cuzdani yenilenmis olmus
14 ay sonra
Önceden kapaliydim dediğin gibi değişince iyi oldu djdjdh üşengeçlikten değiştirmezdim de
Senin dogurdugundan eltine neki
Bende eltimle anlasamam ama kavga dovus bisimiz yok eltimin garip kıskancliklarini umursamadim bide biseye aliniyo bisi oluyo senin haberin yok o kendi kendine tripleniyo filan onuda umursamiyorum yani kafaya takip yenge hayirdir desem konussak sorun cozulur belki ama evim ayri barkom ayri kesem ayri o bana küsmüs yada beni cekememis cokta tın
sen neden bu yuzden ona buna bileniyosun ben onu anlamiyorum ikiniz arasindaki mevzu 3.kisileri ilgilendirmez ki
2 ay hiç planda yoktu çift çizgiyi görünce inanamadim 10 tane test yaptım
5 temmuz evlendik 18 Eylül hamile kaldım
Planlı gebelikti 1,5 yıl sonra oldu planlı olmasına rağmen şaşırmadık değil 1,5 yıl dolu dolu gezdik neyse ki
Evlendikten 7 ay sonra suan 21 haftaligiz
24 temmuzda evlendim 17 Ağustosta hamile olduğumu öğrendim
2yıl sonra
5ay sonra
2 yıl sonra hamile kaldım suma 31+2 yim bebegimi kucağıma alicagim günü bekliyorum
4.evlilik yıldönümünde hamile olduğumu öğrendim
Büyük başarıymış gibi demek olmasın ama 2 hafta sonra
2 yıl 4 ay sonra hamile kaldım planlı oldu ama ilk öğrendiğimde ağladım
1 ay sonra hamile kaldım. Şimdi 18+1 hamileyim. Allah’ın izni ile inşallah oğlumuz geliyor
Evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım şuan 38. Haftasındayım 🩷
8 ay sonra