1 ay sonra hamile kaldım 37 haftalık hamileyim yıl dönümümden önce bebişimiz gelicek allah nasip ederse
Bende Aralık’ta hamile kaldım yildonumuzde bebeğimin doğumu olucak tabi gelişimi ileri gitmese gitsin isterim de aynı gün olması çok güzel olur
Ben de planli olarak 3 ay sonra hamile kaldim.agustosta 3 kişi olacagiz inşallah
3 ay sonra hamile kaldım. Senem dolunca doğmuş olacak bebişim düğünumle tarihleri yakın olacak sezaryen günü belki aynı verir bilemem
3bıcuk ay sonra kaldım 11 ay evliyim
Delirdinmi kız ilerisini düsün… eşin cocuga pasta hediye alirken sanada ayrica alirmi sence yada ayri ayri kutlamasi olurmu valla bnm esimde teklif ettiydi sezeryanli olcam die doktora diyelim denk getirsin dedim 1gun oncesine yada 1gun sorasina olur ayni gun olmaz
Kac agustos bellimi
Ben bı kustugumde günlerce sürat astigim.icin dirdirdan kurtulmak için alır canım
Yeni evlisin ondan iilerde trip atmak kusmek bile sıkıcı gelmeye basliyo benden soylemesi iyi dusun
7,5 aylıkken Hamile kaldım galiba. Evet 7 8 aylık evliyken
E normalde 12 ekimdi şimdi 28 Eylül benim gibi aceleci.olsa zaten günü tutmucaktir cidden daha bekarken kıskanıyordum ya benden çok severse ya eve geldiğinde bana değilde çocuğuma çikolata verirse diye ağlıyordum e şimdi ise kocayı unuttum vallahi bebeğimi.hissedince koca ikinci plana gidiyor napayım
Aynıyız ben de 7 buçuk aylık evliyken sürprizimiz oldu
Ben her an beklıyorum normal dogum istiyorum engel cikmazsa oyuzden hic bilmiyorum nezaman dogururum
He agustosta heran bekliyosun. Hadi hayirlisi bakalim
Çok erken oldu 5 ay sonra kaldım 2023 Kasım da evlendim 9nisan son reglm ve gebelik şimdi 7 aylık evliyim 2 aylık gebeyim
6 yıl 2 aylık evliyken hamile kaldım
2_3 ay sonra falam
Evlendikten sonra 3 hafta tahmini 1 ay içinde hamile kaldım
Ben de 2.ayimda kaldim fakat dis gebelik ile sonuçlandı suan da korunuyoruz …
3 yıl sonra kaldım Allah nasip ederse Ağustos da kucağıma alacağım