Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun siz dualarrinzda unutmayin bu da öbüleri gibi düsukle sonlanmasin inşallah en erken kadın doğuma 25 şubata alabildim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Ben denediğimde oldu sonra test aldım yaptım pozitif çıkto sonra kan verdim 1 bucuk qylık hamileymişim
Vallaha bende senin gibi yaptım köpürdu pötur pötör oldu kan sonuçları çıktı pozitif banada 7 haftalık dediler sağlık ocaginda ama ultarasyonda ne çikar bilmiyorum
Canım çok dikkatli ol hiç ağırlık kaldırma bol bol dinlen Rabbimin izniyle hiçbir şey olmaz korkutma kendini
İnşallah vallaha elimden geldiğince dinlenmeye çalışiyorum esim sağ olsun çok yardımcı oluyo ona kalsa lağabodan lağobaya kalk sadece gerisini hic dert etme diyiyoda ben kabul etmiyorum sabahtan akşama kadar evde yanlızm ise gidip geliyo öylede olmuyoki sag olsun yemek derdim olmuyo ya aksamdan yapiyo ya gelince kendi yapiyo
Maşallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin benim de kan uyuşmazlığından dolayı düşüğüm olmuştu şuan tekrar hamileyim ilk haftalarda benim de eşim hiçbir şey yapmama izin vermiyordu ama mecburen yapıyordum sende yavaş yavaş yap işlerini falan hiç yorma kendini dinlene dinlene yap zaten bebiş tutunduktan sonra o risk ortadan kalkıyor
İnşallah kalkar zaten evde iki kisi oldugunda insan bazen hic is yapmasada oluyo çok teşekkür ederim tavsiyelerin icin rabbim sağlıcakla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah sende çok dikkat et ilk haftalar ilk 3 ay dikkat edelim gerisi kolay Allah nasip ederse
Çok şükür benim riskim kalmadı canım 23 haftalığız şuan evet dediğin gibi ilk üç aydan sonra risk bayağı azalıyor senin kaç haftalık bebiş?
Bu ara halsizlik ve mide bulantısı uyku çok oluyo sizlerdede oldumu mide bulantısıni nasıl geçire bilirm her durumda midem cok kotu oluyo
Benim bulantım çok olmuyordu ama doktora söylersen sana ilaç yazar
Daha ilk kontrole gitmem için bi hafta var 25 Şubatta hiç bir vitamine falan başlamamısm baklm inşallah hayırlı sonuçlarla karşilarim
Kefir dene belki işe yarar 3 ay bende çektim hiç bişey işe yaramadı ama inşallah sende yarar
Bulanti için yazarsa işe yarayabilir Doktor folik asit başlatmadım mi 12. Haftadan sonra vitaminleri yazıyorlar cnm
Yok başlatmadi henüz
Gebeliğin ilk üç ayinda başlatılıyor sanirim cnm
Karın ağrısı ve ishal ve mide ağrısı ceken oldumu sizce neden böyle oldu
Ultrasonda 6 haftalık gebelik oldugu görun du kalp atışı derinden duyuluyodu sizce normal mi yaşdınizmi hiç
İshal riskli gebelikte bi acile gitmenizi öneririm ben. Benim şuanki gebeliğimde ikiz başlamıştı sonra ishal ve kusma oldu ishalim 2 kez kusma da 24 saat boyunca sürmüştü. Doktorum kusmaya değil ishale takıldı zaten o günden sonra bebeklerin birisinin kalp atışı gelişimi durmuştu.
Bende olmamıştı cnm daha çok kabızlık duymuştum ishal iyi olmayabilir yani tam bir bilgim yok acile git bence
Tahlil sonuçları için gittim doktorada sordum ishal ortalikta var dedi herşey yolunda çok şükür