Pazartesine kadar nasıl dayanirim bilimiyorum içim kıpır kıpır ya
Adet gecikmesi yaşıyorsanız sabah ilk idrarinizla deneyebilirsiniz ![]()
Kahverengi kanamı oldu
Denedim bi çizgi silik çıktı
Kahverengine yakın leke oldu
İnşalah hayırlısıyla vardir cnm![]()
İnşallah çok tedirginm
Gece kanama oldu sabahta baktım devam ediyo çok fazla değil ama e nabiza da baktim sonuç görünmüyo
Mrb yardımcı olursanız sevinirim aralığın sonun da 3 gün kanama oldu kan testi verdim negatif çıktı ocak bitti subata girdik regl olmadım acaba tekrar test yapsammi biraz daha beklesem mi ne dersinz
Elinde test varsa dene bişey kaybetmezsin hayırlısı ile olur inşallah
Test yap cnm nerdeyse 35 36 gün geçmiş eğer adet dongun düzenliyse ve normal döngünü geçmişse gebelik olabilir
Ben evde internetten görüp denemiştim şeffaf gözüken bardak olur kap olur idraeınızı yapıuosunuz içine herhangi bir sabun ben şampuan kullandım dökün eğer sabunda kabarcıklaşma olursa pozitif yazıyodu denedim kabarcıklar oldu yüzeye çıktı baya kabarcık olcak şekilde ve gerçekten hamileymişim
Gerçekten doğrumu
Evet adet döngum düzenliydi her ayın 26 27 gibi oluyodum ama hâlen birsey yok olmadım
İnşallah olur dua Allah rızası için
Erken gebelik ve kan testi vermelisin cnm inşallah vardır
hiç belirti vs hissetmiyor musun
Ne gibi belirti bi kaç gündür eşim diyiyo duygusallik kırılganlik var sende bende sanki adet olcakmişim gibi hissediyorum ama yok
Vardır inşallah her seferinde gidip test veriyorum bos çıkiyo çok kötu oluyo gerçi sağlık ocağındaki doktorla konustum ocak ayıni bekle egerki olmazsan gelirsin tekrar test yapariz dedi de
Benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım kramplarim olmuştu ama adet belirtisi mi yoksa gebelik belirtisi mi insan çok ayırt edemiyor malesef
Daha önce doktora gittin mi bir sıkıntı vesaire var mı diye benimde tedaviyle oldu Allahıma şükürler olsun
bir yıldan fazla çocuk sahibi olamıyorsaniz tedavi iyi gelecektir Allahın izni ile