Evde gebelik testi

Gittim hiçbir sıkıntı yok dediler esimin düşuk sayısı onun için de tedavi göruyo iki sefer de gebe kaldim düşukle gerçeklesti

Şimdi kalkar kalmaz ilk idrarla yaptim dediğin gibi üzeri köpük köpük oldu varmıdır

Sağlık ocağına geldim kan verdim pztesi sonuclar çikacak bklm hayırlısi

1 Beğeni

Allah zamanı geldiğinde verecektir cnm stres çok önemli hiçbir şeyi kafana takma ben de bir kürtaj oldum 3 . Deneme de oldu bu gebeliğim senin gibi günüm geçince çok sters yapıyordum sonra yine en son adetim geçti kessin vardir diyordum o akşamda evde test yok sabahinda test alacaktım o gece rüyamda inşirah suresini okuyordum ruyamda sürekli sonra o ayda olmadi çok üzüldüm çok ağladım ondan sonraki ay pozitifi gördüm :face_holding_back_tears:ama çok dua ettim ağlaya ağlaya dua ettiğimi hatırlıyorum çünkü kayınvalidem çok baskı yapiyordu çok ağır konuşuyordu her konuşması imaliydi çok üzülüyordum sonra Allah nasip etti şimdi 26. Haftadayiz sende içini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin inşallah​:palms_up_together:t2::heart:

Amenna rabbim ne dilerse onu yaşariz benimde kaynanam gil üstume çok geliyolar asıl sorun oğlunuzda dedikce inanmıyolar güya bizi red ettiler lakin yakamızdanda düsmuyolar rabbim hiç kadının kucağıni boş koymasın sağlıcakla al inşallah kucağina gebelrin duasi kabul olur dua etmeyi unutma pztesi hayırlı haberlerle döneyim inşallah

Ceren hanım sizn dediğiniz gibi yaptım görünen bardakta şampuan sıktim bekledim köpuklenme oldu ne kadr dogru varmi yokmu anlamadim

Aminn cnm Rabbım bu cuma günün hürmetine sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin sana her şey gönlünce olsun inşalah​:palms_up_together:t2:

Amin cümlemize inşallah pztsini sabırsızlıkla bekliyorum eşimede birsey diyemedim

Öğrenince bizede bildir cnm hadi hayırlısı olsun inşalah

sonuc boyle pozitif

Çok sevindimm Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuştursun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kaç haftalık acaba :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Doktorun demesine göre 7 haftalık mıs

Aa benle aynısın :smiling_face_with_three_hearts:

Ne güzel rabbim sağlıkla kucağimiza almayi nasip etsin inşallah

1 Beğeni

Ya benim aklıma takıldı 11 ocaktada şüphelenip kan verdim negatifti aynı şikayetle gittim verdim pozitif çıktı acaba o zaman yenimiydi tam çıkmadi

Büyük ihtimalle öyledir bende o zamanlar da gebe idim fakat benim şu aralar halsizlik vs artınca aklıma geldi dedim acaba mı öylede çıktı :smiling_face_with_three_hearts:sağlıcakla kavuşalım süpriz yumurtalarımıza

1 Beğeni

Yaaa çok mutlu oldum :heart_eyes::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:Rabbım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşalah​:palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Ayy hayırlı olsun canım çok sevindim heyecanla bütün hepsini okudum sonucu görünce ağladım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim gelismelerden haberdar edrim artik sizde ailem oldunuz dualarinzda umutmayin

1 Beğeni