Eşlerinizle aranızda kaç yaş var

Ben 24 esim 26 yasindayiz​:kiss::kiss::kiss:

1 Beğeni

Ben 25 eşim 27 yaşında​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben 20 eşim 34 yaşında çok anlaştığımız söylenemez ama genellikle anlaşıyoruz

1 Beğeni

Eşim 81li ben 91liyim

1 Beğeni

Ben 26 eşim 45 yaşında eşimin oğluyla aynı yaştayız​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Amin inşallah… Rabbim herkesi yuvasindaxmutlu etsin inşallah

2 Beğeni

Anlasiyorsaniz sorun yok cnnm yaş rakamdan ibaret bence

1 Beğeni

@Evin peki bu yaş farkı avantaj mı dezavantaj mı :neutral_face:

1 Beğeni

Amin Allah razı olsun İnşallah canım :heart:

Aynen önemli olan insanın huyu karakteri dir dış görünüşün önemi yok bence​:heart:

Bence karakter meselesi insan huyunda ahlakında iyiyse anlayışlıysa her türlü mutlu olur dışardan bakanlar belki parası için der ama eşim zengin de değil evimiz kira eşim tır şöförü ama eşimi seviyorum çünkü çok merhametli ve bana değer veriyor​:heart::palms_up_together:

@Evin maşallah daim olsun, önemli olan da bu zaten siz iyi olun mutlu olun gerisi problem değil :rose: ağzı olan her durumda konuşuyor zaten :unamused:

1 Beğeni

Aynen öyle abla o yüzden ben hep dışardaki seslere kulak tıkıyorum eşim ve çocuklarıma bakıyorum Rabbim herkesi yüvasında çocuklarıyla mutlu mesut etsin inşallah :palms_up_together::heart:

@Evin aminnn :palms_up_together:t2: dışarıdaki gereksiz sesler hep var zaten, herşeye burunlarını sokmayı meslek edinmişler :triumph: kulak tıkamaya devam :muscle:t2: huzurunuz daim olsun :palms_up_together:t2::rose:

2 Beğeni

Ben 26 eşim 39 yaşında yani aynı gibi :joy:

ben 41 esim 55 aramizda 14 yas var ama erkegin buyuk olmasi cok buyuk avantaj daha olgun oluyorlar ve kadini kaldirmasini tasimasini biliyorlar birde kendi acimdan diyorum kadinin kucuk olmasi erkegin buyuk olmasi görüntü acisindanda kadina gurur veriyor daha cok uzerine titriyorlar Rabbim yuvalarimizi bozmasin insallahhhh​:smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Benim eşim soradan öğrendi :sweat_smile: ev geçimini,hiçbişeyin bekarlıktaki gibi olmayacağını… evlenmenin sadece güzel kısımlarını görüyomuş meğer ilk 2sene depresyona girdi resmen. Allahtan ben daha önceden mezun olunca ailem başka yerde olduğundan tek başıma yaşamışlığım vardı da yönlendirebildim. Üstelik ben bunları yaşarken birde kendi sağlık problemlerimle debelenip normale dönmeye çalışıyodum.Yaş farkı da var ya kompleks yaptı ilk zaman bak böyle yapmalıyız bak şöle yapmalıyız düşünemiyodu çoğu şeyi herşeyi hallederiizzz diyip geçiyodu halledemiyodu​:crazy_face: dediğime geliyodu mecbur hiç hoşlanmıyodu bu durumdan. Ozamanlardan kalma dille söylenmesede evlilikte benim hakimiyetim daha ağır oldu. Şimdi hallederizz bizim şifreli kendimizle alay etme yolumuz bişi olunca hallederizzz diyip gülüşüyoruz…Herşeyi öğrendi herşeye hakim artık sıkıntıya gircek gibi oluyoruz amaann diyip geçebiliyoruz şükür ama yıpratıcımı yıpratıcı bi dönemdi. Bigün ben bırakırsam alan hatun çok şanslı olacak :rofl::rofl:

1 Beğeni

Ben 29 eşim 34 :blush:

Teşekkürler canım​:heavy_heart_exclamation::hibiscus:

Esimle aramızda 10 yaş var hayalimde buydu o beni yönetsin olgun dursun isterdim hep.

3 Beğeni