Eşlerinizle aranızda kaç yaş var

Kizlar ben 29 eşim 42 yaşında peki ya sizlerin kaç yaş fark var arada

5 Beğeni

Ben 26 eşim 34

1 Beğeni

Mutluluğunuz daim olsun canım önemli olan anlasabilmek bizim yaş farkını etrafim çok sorun yaptı halada konusuyolar :joy:

Ben 29 esim 36

1 Beğeni

Esimle dogum tarihimiz ayimiz günümüz saatimize kadar ayni ikimizde 30 yasindayiz​:face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Mutluluklar canjm

2 yaş var ben büyüğüm :grin:

5 Beğeni

Eşimin ilk evliliğinden olan kızıyla aramzda 10 yaş var :joy:

1 Beğeni

Amin inşallah :heart_eyes: Bizimde öyle ama konuşan konşssn sıkıntı yok evleneli 8 sene oldu çok şükür mutluyuz

2 Beğeni

Maşallah kizlar​:hugs:

Çok şükür canim bizde öyle daha çok kıymet biliyolar inan eşim çocuğu gibi seviyor bazen​:blush:

1 Beğeni

Evet eşimde de o huy var bazen böyle diyorum çoçugunu sevmiyorsun hanımın var karşında diyorum​:grinning: çok şükür ki ben ondan razıyım rabbim de ondan razı olsun :palms_up_together:

1 Beğeni

Amin canım ne güzel böyle adamlara helal olsun dua ediyoruz ne güzel bizde bazen sana pamuk şeker alıyım mi der benimkide

1 Beğeni

10 yaş buyuk benden

1 Beğeni

Mutluluklar canim

1 Beğeni

Tşk canim benim :purple_heart:

1 Beğeni

Arada yaş olması büyük olması daha iyi ya onlar olgun olunca bayan küçükte olsa erkek onu kaldırmasını biliyor

3 Beğeni

Aynen öyle benimde ikinci evlligim mantık evliliği yaptım çok şükür iyi kide eşime evet demişim başkası cekmezdi beni :joy:

1 Beğeni

Bizimki sorun yapıyor canim benyasliyim karım genç diye adam nefes aldırmıyor aşırı kiskanc aşırı

1 Beğeni

Ben eşimden 6ay büyüğüm​:face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni