Çok zor öylesi canim ya Allah yardımcın olsun valla benimde ilk eşim öyleydi balkona bile cikamazdim sürekli beni aldaticaksin derddi ruh hastası
İnşallah o sorunu kalkar
İşte o ruh hastasindan bir adet bende var
Olsun kuzum kuzenimin eşi ondan 14 yaş büyük hatta annen mi diye soruyolar cocugua
Ben 24 eşim 31 yaşında
Eşinin kalbine girmen kolay olmuştur, hani miniksin ya senin posstlarına takılmadan edemiyorum, kızmıyorsun değil mi
10 tanede dogursan ben buyum diyor adam
Gerçekten zor ama öylesi çeken bilir inşallah düzelir hamileyix bol bol dua edelim senin için
Kiz 6ay ne ki zaten ufak bir şeyim belli olmuyor ki yaş
Hahahahah kiz daha hosuma gidiyor admoşum
Aynen bende onu diyorum 6 ay neki hiç hic bişey
seviliyorsun
Sen de cicegim
Önemli olan kalplerin bir olması ve kafalarımızın uyuşması
Saolun canim
Cokk üzüldüm canım o kadar zor ki insan kendinden şüphe ediyor bizim psikolojimizle de oynuyolar
Ben 30, eşim 27
Yapacak bişey yok ruh hastası sevgisi böyle bişey adam kendinden kiskanirsa nolcak bu böyle diyorum isim bu diyo
Allah akıl fikir versin canım ona ne diyelim
Benim esimde daha once evlilik yapmis kendisi yetimhande buyumus kurtlerde yabanciya kiz vermek yok bazi kesimlerde biliosunuz dayisida kizinin gorumceyle esimi evlendirmis esim 23 kadin 35 yasindaymis kadinin esimden 5 yas kucuk oglu varmis esimde yuva hasreti cekmis garibim tamam demis kimsesizlikten eee sonuc anlasamamislar 4 sene sonra bosanmis benim ailem istemedi o evlenip bosanmis die ben bekarim die cok karsi ciktilar sukurler olsun 9 senelik evliyiz cok sukur Rabbime