Eşlerinizle aranızda kaç yaş var

Çok zor öylesi canim ya Allah yardımcın olsun valla benimde ilk eşim öyleydi balkona bile cikamazdim sürekli beni aldaticaksin derddi ruh hastası

2 Beğeni

İnşallah o sorunu kalkar :heart_eyes:

1 Beğeni

İşte o ruh hastasindan bir adet bende var

3 Beğeni

Olsun kuzum kuzenimin eşi ondan 14 yaş büyük hatta annen mi diye soruyolar cocugua

Ben 24 eşim 31 yaşında

Eşinin kalbine girmen kolay olmuştur, hani miniksin ya :smiley::smiley: senin posstlarına takılmadan edemiyorum, kızmıyorsun değil mi :hugs:

1 Beğeni

10 tanede dogursan ben buyum diyor adam

Gerçekten zor ama öylesi çeken bilir inşallah düzelir hamileyix bol bol dua edelim senin için

1 Beğeni

Kiz 6ay ne ki zaten ufak bir şeyim belli olmuyor ki yaş

1 Beğeni

Hahahahah kiz daha hosuma gidiyor admoşum​:face_with_hand_over_mouth:

Aynen bende onu diyorum 6 ay neki hiç hic bişey

:joy::joy: seviliyorsun :smiling_face_with_three_hearts:

Sen de cicegim​:sparkling_heart:

Önemli olan kalplerin bir olması ve kafalarımızın uyuşması

Saolun canim

1 Beğeni

Cokk üzüldüm canım o kadar zor ki insan kendinden şüphe ediyor bizim psikolojimizle de oynuyolar

1 Beğeni

Ben 30, eşim 27 :revolving_hearts:

3 Beğeni

Yapacak bişey yok ruh hastası sevgisi böyle bişey adam kendinden kiskanirsa nolcak bu böyle diyorum isim bu diyo

1 Beğeni

Allah akıl fikir versin canım ona ne diyelim

1 Beğeni

Benim esimde daha once evlilik yapmis kendisi yetimhande buyumus kurtlerde yabanciya kiz vermek yok bazi kesimlerde biliosunuz dayisida kizinin gorumceyle esimi evlendirmis esim 23 kadin 35 yasindaymis kadinin esimden 5 yas kucuk oglu varmis esimde yuva hasreti cekmis garibim tamam demis kimsesizlikten eee sonuc anlasamamislar 4 sene sonra bosanmis benim ailem istemedi o evlenip bosanmis die ben bekarim die cok karsi ciktilar sukurler olsun 9 senelik evliyiz cok sukur Rabbime

3 Beğeni