Eşlerinizle aranızda kaç yaş var

Çok şükür şimdi ki eşim öyle değil aksine daha anlayışlı bana kendi der çok dışarı hava al giyin suslen

2 Beğeni

Çok şükür benim eşimde kuzeniyle evliymis ama en başından beri istememiş en sonunda babasına ya izin ver boşanalim.yada beni vur demiş öyle kayinpedrrim kabul etmiş ayrilmalrini sonra aradan 8 yıl geçtikten sonra ablasının komşusunn vesilesyle tanıştık ve iki ay içinde evlendik çok şükür keşke daha önce tanisaydim esimi

2 Beğeni

Kayınbabam az önce de söyledi üç sefer hacca gittim ama oğlumun ahi yüzünden iki yakam. Bı araya gelmez oğlumu yaktım yıllarca diyor

1 Beğeni

Ben 29 eşim 32 yaşında

1 Beğeni

Çok sıkıntı ya isteyen istediği kişiyi alamıypr

Ve hala günümüzde var böyle olaylar

Öyle malesf eşim evledrildiinde 18 yasinsymis zaten kadın baya buyukmus ondan yıllarca anlasaamkslar eşim baya çektim diyor geçenlerde eşime mesaj atiyr evlendgimi duymuş sanırım

1 Beğeni

Ben de eşimden 5 ay büyüğüm​:see_no_evil:

2 Beğeni

Aaa cesarete bak

Hep erkek m büyük olucak canim :smiling_face_with_three_hearts:

Ben 22 eşim 23 :smiling_face_with_three_hearts:

Valla eşime neler yazmış :joy:

Saçından tutup sürüklüceksin aslındada​:joy:

1 Beğeni

Şu halimle yolasım geldi kadını :joy:kadının düşmanı kadın olamaz ya

1 Beğeni

Ahahha bizimkinin kizjni istemeye gitmişler eşime gel demiş bende git kızının yanında ol dedim eşim gitme istemedi ertesi gün mesaj atmış niye gelmedin gözüm seni aradı flan

1 Beğeni

Canımsin yapsın kız boşver kalitseini belli ediyor

1 Beğeni

Sen iyi dayanıyorsun Allah sana sabır versin canm

1 Beğeni

Sonra tekrar yazmjs bisyelr

Ediyor evet canm da Bi bayan seviyesini belli etmesi lazım duracak oldugu yeri bilemesi lazım sadece migde bulandırıcı

1 Beğeni

Seni istemiyor adam yani daha ne dolanıyon