Çok şükür şimdi ki eşim öyle değil aksine daha anlayışlı bana kendi der çok dışarı hava al giyin suslen
Çok şükür benim eşimde kuzeniyle evliymis ama en başından beri istememiş en sonunda babasına ya izin ver boşanalim.yada beni vur demiş öyle kayinpedrrim kabul etmiş ayrilmalrini sonra aradan 8 yıl geçtikten sonra ablasının komşusunn vesilesyle tanıştık ve iki ay içinde evlendik çok şükür keşke daha önce tanisaydim esimi
Kayınbabam az önce de söyledi üç sefer hacca gittim ama oğlumun ahi yüzünden iki yakam. Bı araya gelmez oğlumu yaktım yıllarca diyor
Ben 29 eşim 32 yaşında
Çok sıkıntı ya isteyen istediği kişiyi alamıypr
Ve hala günümüzde var böyle olaylar
Öyle malesf eşim evledrildiinde 18 yasinsymis zaten kadın baya buyukmus ondan yıllarca anlasaamkslar eşim baya çektim diyor geçenlerde eşime mesaj atiyr evlendgimi duymuş sanırım
Ben de eşimden 5 ay büyüğüm
Aaa cesarete bak
Hep erkek m büyük olucak canim
Ben 22 eşim 23
Valla eşime neler yazmış
Saçından tutup sürüklüceksin aslındada
Şu halimle yolasım geldi kadını kadının düşmanı kadın olamaz ya
Ahahha bizimkinin kizjni istemeye gitmişler eşime gel demiş bende git kızının yanında ol dedim eşim gitme istemedi ertesi gün mesaj atmış niye gelmedin gözüm seni aradı flan
Canımsin yapsın kız boşver kalitseini belli ediyor
Sen iyi dayanıyorsun Allah sana sabır versin canm
Sonra tekrar yazmjs bisyelr
Ediyor evet canm da Bi bayan seviyesini belli etmesi lazım duracak oldugu yeri bilemesi lazım sadece migde bulandırıcı
Seni istemiyor adam yani daha ne dolanıyon