Eşlerinizle aranızda kaç yaş var

Kızlar ben 20 yaşındayım eşim 22

1 Beğeni

Ben 36 eşim 42 :hugs: 6 yaş fark

1 Beğeni

Benim 36 eşim 43

1 Beğeni

Ben 35 eşim 41

1 Beğeni

Aşk tesadüfleri sever filmi geldi aklıma :purple_heart:

2 Beğeni

Aynı dili konuşabildikten sonra aradaki yaş farkının hiç önemi yok, Allahım herkese aynı dili konuşabildiği, kıymet bilen eşler nasip etsin​:palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:, paronayak eşlere sahip olanlara da Allah kolaylık versin :slightly_frowning_face:

3 Beğeni

Ben 31 esim 36 yasinda :innocent::blush: onemli olan kafa yapisi dusunceler bence akil yasta degil baştadır​:grin::innocent: anlasabiliyorsaniz ne guzel :heart::heart::blossom:

3 Beğeni

28 yaş ben 33 yaş eşimde )) 6ayllk evliyiz 5 ayllk kızıma hamileyim​:heart:

2 Beğeni

Benim eşim ile aramda 13 yaş var ama eşim bana ayak uyduruyor hiç bı konuda baskıcı zorluyan bı karakter değil zaten ikimizinde ikinci evliliği bu saatten rahatimiza bakicaz kafasyla evlendik mesela benim eşimin çocuklarida var ben başta konustim eşimle anne olmak istiyorum dedm sen benn çocuğum var istemem dersen olmaz dedim oda tabiki bencilce düşünmem dedi hatta çocuğumuz olmaz ise tedavi ne gerekirse yaparız dedi sagilsun ama ilk ayda hamile kaldım şuan beş aylık hamileyim çok şükür

2 Beğeni

Ben 28, esim 37​:grin:

2 Beğeni

Ben 33 eşim 40… 6bucuk yıl var aramızda. İyisiyle kötüsüyle yaklaşık 17 yıldır beraberiz. Evliliğimizin 12 yılına girecez Haziran’da…

1 Beğeni

Maşallah canım sizede rabbim bizlerde uzun yıllar geçirmeyi nasip etsin

1 Beğeni

Sınıf arkadaşıyız eşimle 23 :heart:23

1 Beğeni

Süper arkadaştan çok iyi eş olur mutluluklar :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

8 sene eşim bnden büyük :heart::smiling_face_with_three_hearts:Rabbim yokluğunu göstermesin ayağına taş değdirmesin :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::pray::heart:

1 Beğeni

Ben 26, eşim 33 yaşında :blush:

1 Beğeni

Ikimizde 24 yaşındayız :heartpulse::heartpulse::heartpulse:

1 Beğeni

20 ben eşim 25

1 Beğeni