Esiniz ne gibi yardimlarda bulunuyor?

O yüzden yaptırmıyorum zaten :joy: hele iç çamaşırını hayatta dokundurmam kıskanırım zaten :joy::joy:

1 Beğeni

Bu erkeklerin ayaklarindan cikardigi corabi tekrar giyme huyu hepsinde ayni galiba bizde ayni seyi surekli yasiyoruz :joy:

1 Beğeni

Bılıyor musun 50 gun oluyor dogum yapalı hamileliğim cok guzel gecmıstı . Kızımda ufak caplı sorunlar yasasam da yıne de cok guzeldı . Cocuk olunca bnm koca yok degıstı bebek buyusun oyle ılgılencem dıy anca yıne de ilgileniyor ama cok fazla değil oda ısınden kaynaklı . Baya zorlanıyorum tabı bunu bn ıstedım prası da bır gercek aılesını istemedim yanımda kendısı ıle de kavga yaptık konusuyok ama knkı oldum kocamla​:joy::joy: ılerısı yok

1 Beğeni

Hahahahahha ah bız kadınlar bu kıskanclıgımız yuzunden ne oluyorsa oluyor. Vala bn zengın olsa yaslı baslı cırlın bor hızmetcı alırdım​:joy:

1.46 boyu var ama çok çirkinde diyemem :joy::joy:

1 Beğeni

Ben cırkınse bıle kıskanırım bıde yengec burcuyum aman aman benım adam coook coook corkın olsun onu sahiplenmiş sem ooo baya kıskanırım hatta esım agız alışkanlığı olarak eltıme hayatım dedı bende hemen esımın ustune yurudum :joy::joy::joy:asırı supecıyımdır esıme yooo yapmaz desem de karsı taraf derım sonra derım bu erkek kısmına güven olmaz off offf aklımda delı dusunceler dıp not kocam yapmaz :joy::joy::joy:

Uuuyyyy eltime hayatım diyecek ikisi de artık bu dünyada olmaz :joy::joy: ben de başak burcuyum acayip takıntılıyım

1 Beğeni

Hahahahajhaha hıc gülesim yoktu​:crazy_face:

1 Beğeni

40+5 haftalık hamilelik süreci geçirdim eşim hep destek oldu yardımcı oldu şuanda 3 ay 6 gündür doğum yapmışım yine aynı şekilde yardımcı oluyor mesela bazen yemek yapmasam işten geldiğinde olsun der kahvaltı yeriz sen biraz dinlen çocukla ben ilgilenirim der ben eşimden razıyım Allah’da ondan razı olsun

Hiç bir bok yapmıyor yeminle moral falan veriyor habirde kaynanam yapıyor çok fazla yardım ediyor en fazla eşim sofrayı toplamama yardım eder bir şey isdersem getirir bu kadar

1 Beğeni