Esiniz ne gibi yardimlarda bulunuyor?

Konuşarak yardımcı oluyor. Öyle yapma böyle yapma diyerek. :joy:

1 Beğeni

Bagžen beni ne kadar deli etsede hamilelik öncesi de hamile iken de bana her konuda yardımcı olur mesela hafta içi ben evi yüzeysel supurururum pazar günleri o kanepeleri çeker altını siler supurur yemek yapamagimida canın sağolsun der 2 yumurta kırar hem kendi yer hem bana elleriyle yedirir sonra şaka yapar ben sana değil oğluma yediriyorum der dün gece ben uyurken eli karnimdaymış sen uyurken patır patır vuruyodu diye anlatır bana kalın giy oğlum üşümesin fln der sağolsun bu konularda asla hakkını yiyemem eşimin çok anlayışlı ve yardımcı oluyor tabi ilgisiz olduğu zamanlarsa var ama o kadar da olur illa ki

2 Beğeni

Benim eşim ev işinden anlamaz. Yiyecek birşeyler hazirlamak için şevkle mutfağa girer, hazırlar ama bir sürü de iş çıkarır :smile: ev toparlayım derken birçok şey bana ikinci iş çıkarır​:smile: şevki kırılmasın diye o evde yokken ben hallederim peşinden. ama çok tatlı dilli, şakacı eğlenceli olduğu için o evi harabeye de çevirse gönlümü çeler​:rofl: bana en büyük yardımı manevi ve psikolojik desteği, asla modumun düşmesine müsaade etmez. Bu benim için fiziki yardımından daha önemli.

Esmden Allah razi olsun bence onun gibi bir Adam henuz dunyaya gelmemiştir :see_no_evil: hamilelimle alakali degil 2 yıllık evliyim henuz çarşaf nevresim dahi degistirmedim kendisi bekar hayatindayken alışmış hala ayni devam ediyor onun yaptigi ütüyü ben yapamıyorum mutfaga cok hakim yemek yapmayi cok seviyor bana hic is bırakmıyor basindan beri sadec rutin gunluk isler :blush: tatile bile cikarken valizimi kendi hazirlar ben sadece cantami alir çakarım

3 Beğeni

Allaha cok sukur gebelik oncesi de sonrasi da esim yardimlarini esirgemiyo.benden mutfak konusunda da ev isi konularinda da ellinden geldigi kadar yardim ediyo ama bunu.kucuk yasta annesi asilamis kendisine nasip kismet olursa bende oglusumu bu sekilde alistircam zaten normali ve olmasi gerekeni de bu​:blush:

3 Beğeni

Bir bir boka yaramıyor ama beni çok güzel təsəlli ediyor bir yerim ağrıdığı da yere göğe sigmiyor ama iş yapmiyo ama çox seviyorum yinede eşimin ailesiyle yaşadığımizdan her işi kaynanam sağolsun o yapıyor

Ne güzel gece yürüyüşü olmuş :sweat_smile: Tabii yine o saatte tek çıkmamaya özen gösterin. Bence ne iş olursa olsun kimseye değil önce kendinize güvenin. Benim eşim bir bardak bile kaldırmaz, öğrenci evinde de çok yapmış aslında. Tabii benim de eşimden hiçbir beklentim yok, bir şey yapsın diye de asla ricada bulunmam. Yapmak istese yapar, istemese ben yaparım bir şekilde. Birilerine güvenip beklentiye girmek insanı güçsüzleştirir ve üzer.

Sımdı eve gelsın perdeleri taktıracagım :crazy_face::joy:

1 Beğeni

Bunlar eşinizin hep yaptığı şeyler ama sizin hormonlardan kaynaklı gözünüze batmaya başladı emin olun yoksa siz hamile olduğunuz için değişmedi :smiling_face: benim eşimde aynı ben söylemesem hiç bir iş yapmıyor. Kirli sepetinin önüne çoraplarını atıyor :joy::joy: eğilemiyorum neden böyle yapıyorsun dediğim zaman yarın giyinicem diyor :woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3: hepimiz de aynı şeyler var merak etmeyin

2 Beğeni

Hiç bir şeye yaramıyor kaynanamla kalıyorum sağolsun her iyi o yapıyor neredeyse sadece bulaşık yikarim oda bazen ama böyle masaj falan yapar oda bazen işdə

Hamilelikte daha duygusallaşıyoruz istemeden çok alıngan olabiliyoruz ama beni bebeğim öyle güçlü bir insan yaptıki onun varlığı ile ben hayata daha çok tutundum şuanda bir amacım var bebeğimi sağlıkla dünyaya getirmek eşimde elinden geldiğince destek oluyor fiziken olamadığında manevi olarak destek çıkıyor ama dediğim gibi insan hamileyken duygusu daha ağar olduğu için yapılanların daha fazlasını istiyor siz şuanda mucizeyle birliktesiniz en büyük destekçiniz bebeğiniz ve sizsiniz ona sarılın bu hayatta bir hamileyken iki lohusayken yapılan hiçbir insanın davranışı unutulmaz siz siz olun evladınızla bu harika günlerin tadını çıkarın :smiling_face_with_three_hearts:

Benim eşim yardım ediyor her dediğimi yapıyor ama benimle çok fazla vakit geçirmiyor her gün çalıyor hafta sonu bile bazen pazar günü çalışmasa kaynanama gidiyoruz her akşam nerdeyse ordayız doğumdan sonra da kaynanam da yaşıcam 40 gün bitine kadar yaşım küçük olduğu ıçın yapamayacağımı düşünüyorlar her seye karışmasından korkuyorum kaynanamın

Canım öncelikle yaptığın bişiy için söylenme.ya yapmıycan,yaptıysanda söylenmiyeceksin.Gereksiz gerginlik sebebidir.Sana çokca yardım etmiyorsada bu onun yetiştirilme şeklindendir.Sabırla onu da eğiteceksin. Çok adam böyledir malesef​:sweat_smile: