Esiniz ne gibi yardimlarda bulunuyor?

Merhabalar esim sanki ilgisiz gibi 32 hactalik hamileyim yemek cok rica edersem yapar ben soylersem bulasik makinasini yerlestirir vs fakat bir kopegimiz var hergun ben soylemeyle gezdiriyor tabi bende cikiyorum yuruyuse hadi demekle bugun cikmak istemedigini soyledi e haliyle kopegimiz sıkılıyor yazik saat gece 1 e kdr bekledim yok ve ben gecenin 1 inden gecenin 2 sine kadar gezdirdim 32 haftalik halimle yatti zibardi normal mi gecenin bir saati kadin basima köyluk yerde kopek gezdirdim donunce soylendim ben sana cikma dedim deyip sinirlendi ay deliricm artik hormanlarla, Hic guzel oldugumu soylemiyor normalde de soylemez ama hamilelikle kendimi cirkin buldugumu soyluyorum tik yok, gobegim hareket edince bak diyorum 2 bakiyor sonra daha belli degil veya goremiyorum yada haaa evet gibi tepkiler veriyor daha kendi istemiyle dokunmadi bile gobegime

1 Beğeni

Maalesef bazen eşler bizim kadar düsünceli hassas olamiyorlar Hamilelikte daha da hassaslaşıyoruz .Canınızı sıkmayın yavrunuzu düşünün eşinizin üstüne de pek düşmeyin insan beklentiye girdikçe daha çok üzüluyor .Lohusayim simdi daha duygusal ,hassas oldum ben mesela bebegime baktigimda tüm sıkıntim gidiyor .Siz de bebeginizle ilgili hayaller kurun alisveris yapin daha mutlu olacaksiniz .

1 Beğeni

Biraz zaman ayırın eşinize iş stresi olabilir erkekler böyle dönemlerde iş yerinde bunalıp evde kaos yaratmayı severler bide siz gece neden gezdiriyorsunuz o saatte ya bişey olsa size gecenin bif saatinde 6 7 8 saatleri uygun bir saat yürüyüş için zaten lütfen dikkat edin dışarda bin bir türlü şey var Allah korusun karnınızda bir bebek eşinle oturup konuşmalısın uygun bir dille güzel güzel damarından girerek sert bir şekilde değil olursa kavga çıkar sonrasında ama tatlı dille söylersen neden böyle yapıyorsun bişey varsa beraber çözelim ben sana destek olurum her konuda beni bu dönemde yalnız bırakma de belki yumuşar erkekler böyle şeyleri sever neden denemeyesin ki denemesi bedava belki iyi olursunuz :smiling_face_with_three_hearts::heart::pray::pray:

Oyle guzel laf ile yurumeyen bir esim var malesef ki kibar dil kullaninca bir kulagindan girip digernden cikiyor, kendisi secti 11,12 gibi gezdiriyoruz tabi hergun benim bin kere hatirlatmamla bugunde 3 kez hadi dedim baktim yok bir anlik sinirle ciktim o saatte birde koca kangal bir kopek yolumuza domuzlarda cikiyor ama kizdim ve ciktim dondugumde sanki birsey yokmus gibi tepkisi ilk icin nasil rahat ediyor dedim cvp yok ben disaridayken uyumamista e gezdirseydin o zaman

Valla kuzum is stresi varsa bende de hamilelik stresi var, sen hamilesin yapma etme ben yaparm cumlesi hic duymadim bunaldim belki hormonlardan ama bakalim

O zaman bunu eşinizle konuşmaniz lazım biz ne desek boş burda biz burda sadece destek oluruz ama bazen bazı şeyler yüzünden alttan almak zorunda kalıyorsun evliliğin için yuvan için sustugun yerler oluyor fedakar olmak zorundayız biz kadınlar olarak herkesin eşi 4 Luk değil herkesin bir sürü derdi var bir laf varya ya bu deveyi gudeceksin yada bu diyardan gideceksin biz kadınlar bazdn kendinden ödün verip kendimizi ihmal ediyoruz ama hayat napalim çekip gitmek en kolayı ama çözüm değil savaşmak zorundayız şuan sende zorundasın evet zor hamilesin rabbim yardımcın olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Sana tek diyeceğim şey zaman tanı eşine başka da bişey diyemem​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

@DamlaV bu çoğumuzun canını ziyadesiyle sıkan bir mesele ama maalesef yapacak birşey olmuyor, anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az derler ya o mesele işte istediğin kadar konuş anlat pek faydası olmuyor, fıtrat gereği sanırım kafalar düşünceler farklı oluyor… :slightly_frowning_face:

Her biriniz ayri ayri haklisiniz, tesekkur ederim yorumlariniz icin :pensive:

Çok üzüldüm canim. Sen duyma görme onu. Beklenti icine girme. Kendinedeb ödün verme. Hayvani daha makul saatlerde guvenli hit şekilde sen cikar. Hem yürüyüş olur sana stresten uzak olursun biraz. Eşinin sana iltifat etmesine ihtiyacın var haklisin ilgi istiyorsin hormonlar tavan haklisin. Yoksa zorlama kendini seni mutlu eden şeyler yap. Kitap oku yemegi bile kendine göre yap. Sen kendini ve bebegini sev yeter

2 Beğeni

Erkeklere babalık duygusu cocuk doğunca gelirmiş kuzum onlar bizim gibi düşünemiyo malesef bende ilk gebeliğimde cok takıyodum ama çocuk doğduktan sonra anladım ki anca anladı baba olduğu :person_shrugging: o yüzden bu hamileliğimde hiç takmıyorum :sweat_smile:

2 Beğeni

Babam erkek kardeşim var ama evlendikten sonra anladım erkek kafası nasıl çalışır. Benimki de söyleyince yapıyo ses etmeyince yapabileceğimi sanıp üstüne almıyo. Allah razı olsun deyince yapıyo oda yeter diyorum bende.

2 Beğeni

Bazi erkekler affedersiniz ama dogustan hödük is stresi su bu vs sadece onlar icin bahane. Su yazilanlari okuyunca eşimin kiymetini bir kez daha anladim

2 Beğeni

Boş ver. Bnmki de hiç bir şey yapmıyor sadece yatar o kadar evde olduğu gün de aynı. O yatıyor ben yemek yap bulaşık yok dağılanı topla asla gelipte bir şeye el sürmez. Hamileliğin 4. Ayında kendime gelip sorgulayabildim kavga da ettim ama nafile adamı 35 yaşından sonra ancak sihirli bir değnek değiştirir oda gerçek hayatta olmuyor. Kafama taksam bebeğime zarar dedim boş verdim siz de boş verin gerçekten değişmiyorlar bizim kadar düşünceli yapıları yok çünkü. Ya da bize denk gelmemiş. İnsan arada düşünülmek istiyor nazı geçsin istiyor ama kime anlatacaksın bunu işte.

3 Beğeni

Eşinden şikayetçi olanlar için söylüyorum bebeğinizi düşünün ona odaklanın kendinizi sıkmaya değmez bazı insanlar farkli oluyor kitap okuyun güzel şeyler düşunmeye çalışın siz ne kadar ilgi gösterirseniz onlar o kadar kendini çekerler bazen hiç takmayin sanki yokmuş gibi davranin bakın o zaman sizinle nasıl ilgileniyorlar.

2 Beğeni

Su veriyor bazen​:rofl:

5 Beğeni

Tesekkur ederim her birinize evet haklisiniz degismiyor anlamiyorsa guzel kizima odaklanip dogumuma yogunlasmaliyim bebegim dogsun sonrasini dusunecegim :hugs:

Valla bnm esim ben evde temizlik yemek yaparken bile yapma bn yaparm hallederim diyo temizlikte cam yer dolap heryer siliyor tek yapamadığı sey yatak duzeltemiyor aslinda yapiyor ama ben beğenmiyorum yemek aramıyor her fırsatta yat dinlen diyo bana şükür baskalarina bakinca gene iyi esim ya elbette eksikleri var ama gene de bin şükür

2 Beğeni

Aman takma benimkide aynı ama tinlamiyorum kendine değer ver umursama onu dizlerine kapanır . Hayatımız onlara bağlı değil vere en önemlisi kendine güven . Biz her türlü güzeliz bakımlıyız onlar kendine baksın orman tüylü ayılar onlar​:rofl: