Eşim evde ayrı yemek yapıyor

Yok ya nerde annesi ile kız kardeşi demiş fazla eşya almayın diye bzm ki… Hiç almamaya karar vermiş

Yok bi zıbını bile yok annesi masraf yapmayın diyip duruyor

Belediye ye başvuru yaptım ama ondan da olumsuz geri dönüş geldi öyle napacam bilmiyorum kendi ailemde çok uzakta

Bu nasil birsey ya seni gectim cocugunu dusunmesi lazim onun cocugu sonucta bizde cok kavga ettik ama hic bana inat onu almam bunu almam denedi hatta atisa atisa alisveris yaotigimiz oldu

1 Beğeni

Bunun masraf la ne alakası var zıbını yok diyorsun çıplak mı kalıcak bu çocuk :person_facepalming:maddi durumu var diyorsun şaka gibi bu adamdan gerçekten eş ve baba olabileceğine inanıyor musun? Daha neye susup sabretmeye çalışıyorsun anlamıyorum? Apaçık sana ve bebeğine bakmıyacak

3 Beğeni

Bende kendimi geçtim artık çocuğuna alsın yeter ama yok nasıl yapacam bilmiyorum söylesem bi daha olmaz tepkisini biliyorum ne diceğini onun düşünmesini beklemek de ayrı bi aptallık olur bilmiyorum

1 Beğeni

İyi bir eş değil iyi bir baba da olamicağını anladım sabretmekten başka elimden bişey gelmiyor

1 Beğeni

Canım bizim yardım edebileceğimiz birşey varsa buradan bana özelden ulaşabilirsin yardımcı olmak isterim çok üzüldüm gerçekten

Neyini sabredeceksin bacim seni çocuğunu insan yerine koymayan bir adamin benim esimde bir ara bana aynisini yapti babanin evinde varmiydi sunu almam sana sunu yapmam derdi kavga ettigimizde oylemi dedim babamin evine gittim is bakmaya basladim bakti ciddiyim ona muhtac olmadigimi gordu bide hamileydim cocugunu da dusundu baristik seni birak yanj senide dusunmesi lazim da cocuk var zaten bu kadar dusuncesizce birak gitsin bir laf var ya son pismanlik fayda etmez diye boyle yapan adama donupte bakma bir daha

2 Beğeni

Ev arkadaşı bile denmez yaptığına o bile paylaşımcı olur verir bir tabak yaptığından Ağzım açık okudum mesajları direk boşardım. Böyle koca olmaz olsun bu kadar vicdansızlık olamaz insanın kalbi sızlar bu kadar merhametsizlik, kindarlığın sebebi ne yani neyin gururu :rage: çok sinirlendim gerçekten.:face_with_symbols_over_mouth:

2 Beğeni

Yok çok teşekkür ederim Allah razı olsun düşünmeniz yeter ama kabul edemem

Bnm babamın evi de çok uzak gidebilsem zaten şimdye gitmiştim ama o da yok çalışayım desem bugüne kadar hiç çalişmadım zor bir hamilelik geçiriyorum nasıl bir işte çalışabilirim bilmiyorum hamile olmasaydım yapardım ama 7.aya girdim nerdeyse tecrübesisizm çalışamam da nasıl sürecek devam edecek bilmiyorum bende

Bugün de bayram sabah annesinin evine geldi bana sormadan çıktı bende o çıktıktan sonra annesinin evine geldim konuşmuyoruz bu bayram küs geçiyor annem babam uzakta onların bayramını kutlamya bile gidemiyorum kalabalığın içinde o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi

Allah’ım yardımcın olsun canım eşinin kalbine merhemet versin​:cherry_blossom:

Belkide gidecek biryerin yok diye boyle yapiyordur

Aranızda yaşı en küçük ben olabilirim galiba. Benim de ilk gebeliğim. 19+2 yiz…

Bütün yazılanları okudum ve sadece elimden dua etmek geldi. Her türlü çok zor bir durum. Hepimizin imtihanlar ayrı ayrı. Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

Şöyle ki evlendikten sonra evlilik yürütmek ayrı, evliliği bitirip baba evine dönmek ise apayrı bir sorun.

Bence hakikaten yürümeyecek bir evlilik ise ki zaten görünen köy kılavuz istemez hesabı daha çocuk dünyaya gelmeden bitirmek gerek… Bence. Estağfurullah tabi bana düşmez ancak çocuğunuzu her an yıkılabilecek sıkıntılı bir yuvaya dünyaya getirmekten en başından bitirip adım adım kendi yuvanızı kendiniz inşa ederek büyütürsünüz.

1. si aşırı zor eminim… Ancak siz ve yavrunuz için en sağlıklısı olur… Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun
2 Beğeni

Âmin inşallah

1 Beğeni

Belki de bilmiyorum nedenini anlayamıyorum

İnşallah ama bizim ailelerde boşanma diye bir şey pek yok çok laf söz gelir bana hep yut diyorlar

Bizde de oyle annem babam hep elalem ne der diye yasadi dostumhzdan cok dusmanimiz var derlerdi bu hayati ben yasiyorum cektiklerimi de ben biliyorum kimse degil mutsuz bir evlilik yasamaktansa mutlu bir yoksulluk yasarim daha iyi