Merhaba hanımlar eşimle küsüz ve bende 7 aylık hamileyim iştahım yerindeydi yaşadığımız kavgalardan 3 4 kg verdim kontrole gittiğimde bebeğim kgsu 1.250 sıkıntı yok çok şükür evde kendine göre yemek yapıp yiyor kokusu burnuma geliyor ama gururumdan gidip istemem aynisnida yapmak istemiyorum artık evimde misafir gibi hissediyorum o kadar sogudumki evden eşten. Komsu bile al bi tabak hamilesin kokmustur der. Ona sorsan malzeme orda sakliyomuyum git yap der. Ama bir insan bu kadar düşüncesiz merhametsiz olamaz. Hergun ağlıyorum ayrı odalarda evde birbimizi görmüyoruz. Çok bunaldım
Allah hamile annelerim dualarıni kabul edermis . Rabbim sana ve bebegine cok guzel kapilar acsin . InsAllh esin de hatasini anlar .
Yaşınız kaç eşiniz ve sizin.? Yeni evli filanmısın.? Ve bekarlıkta birbirinize cokmu triplendiniz.? Merakımın sebebi şu anlattiklarindan sanki ikinizde evliligi beraber yasamaktan ibaret saniyosunuz gibime geldi ama hayatı paylasmayı ogrenmelisiniz. Yukardaki sorulara cevap alirsam daha iyi yönlendirebilirim (kendimce) yada kısa yoldan çözelim dersekte kocan işten gelince gebelik haftana göre ayrı odalardasınız madem ah de ay de bisi de acı cekiyomus gibi yanına ucarak gelir yardim istersin bisiler yapmaya calisir derken konusmus olursunuz sende az naza cekersin barisirsiniz sorada oturur konusursunuz biter gider ama ortada sorun varsa cocuk gibi küsmek triplenmek yerine kavga edin,konusun sorunu çözün sora birer kahve yapıp karsılıklı için… Uzatmayin konuyu bebek bekliyosun bak mutlu bi aile vermeniz gerek o bunu hak ediyo.
Yeni de sayılmaz 4 yıl oldu evet çok triplendik ayrıl barışla geçti hep. 30a yakın yaslarimiz küçükte değiliz. Nazı geçtim gerçekten sancılarım oluyor diş sağlık problemlerim 1 gün olsun ben ona söylemeden nasılsın demedi sadece hastaneye getir götür o kadar. İşi öyle her gün git gel bı iş değil maalesef geldiğinde uzun süre evde kalıyor. Artık çok yoruldum hergun ağlamaktan içim dışıma çıktı aradım sonunda bizimkileri gelip alacaklar. Bana gitme bile demeyen adamla olmaz 2 ay kaldı ya dogumama hiç sevmemiş hiç heyecan yok içinde demekki kendi kendime cabalamisim o kadar doluyumki anlatamam
Üzme kendini bebeginde kasılıp kalcak icerde yaslar kucuk olmasada hayat tarzi,aliskanliklar… Bide yapilani normal zannetmek… 4yıllık evlisiniz ilk defa bu dönemde mi böyle huzursuzlugunuz oldu.? Eşinin istemediği bi gebelikmi ? Ne çok soru sordum he ama evini terk edersen haklı bile olsan haksız olursun… Ayrica zaten araniza mesafe girmis kırgınlıklar girmis tamiri mumkun olmayan hasarlara sebep olabilir… ailende insaallah seni almaya degil baristirmaya geliyodur
Uzmesem keşke ama öyle olmuyor maalesef ailem kaç kez barıştırmak için geldi uğraştı güzelce konustu ama yok hala trip peşinde. Eşim başta istemiyordu ben çok istiyordum sonra baktık duzeliyorduk o da istedi. Ciktim geldim artık ne hali varsa görsün. Dönüşü olmayacak bir sebep yok özür dilerse gitme deseydi herşey düzelirdi ama yok. Çocuk kasılması nasıl ouyor? kaç gündür ağlıyorum ve agladikca özellikle geceleri çok hareketli oluyor ve kasıklarimda ağrı olsuyor
Kasiklarindaki agri rahim genisliyo ondan karninda top gibi olur cocuk sem sert bihis gelir o anlarda bebek kasılıyo icerde strese giriyo demek oluyo
Bende de durum pek farklı değil eşim ayrı oda da yatıyor, bişey istermisin ihtiyacın var mı vs sormaz o kadar bayram temizliği yapiyorum kaç gündür tek başıma bugün çok yoruldum diyorum ne yaptın da yoruldun diyor ev kendi kendine temizleniyor sanki öyle vs vs sana tavsiye veremiyorum çünkü bende çok yol denedim ama bi fayda etmiyor bi gün iyi olsa ertesi gün aynı alışmaya çalışıyorum sadece bebeğimi düşünmek istiyorum bebeğim için bile daha hiçbir şey almamışım almicam diyor bana bilmiyorum bnde napacam ALLAH yardımcımız olsun inşallah
Senin adınada üzüldüm bizde hata aslında böyle adamlardan çocuk yaptık. Zaten bu hamilelik hormonları normal değil. Ben ev işi vs hiçbir şeye elimi sürmedim karnım burnumda yardım etmiyorsa evi BK götürsün napayım. Artik evide istemiyorum onuda öyle tüketiyorlar ki şuan tek korkum ya erken doğum olursa ya bu stresimi bebeğimde yaşarsa babası ilgilenmicekmi binbir soru korkum var. Birde beni anneliğimden vurdu senden anne olmaz dedi. Bu lafın uzerine daha fazla o eve kalmadım sende bırak gidecek yerin varsa git. Burnu sürsün
Ben ona kıyamam kasılmasını istemiyorum ama strese girmeden duramıyorum
Senin yaşadigin hersey kimseyi degil bebeni etkiliyo ona zarar vermek istiyosan duramamaya devam et zarar vermekten korkuyosan umursamamak icin elinden geleni yapar aklini dagitmanin yolunu bulursun hatta uste mutlu bile olursun
Çabalıyorm ama bu hormonlar zorluyor yarın babalar günü ve bayram eşimden ayrıyım her detayı düşünür oluyorum eskiden hiç etkilenmez hicbirseyi umursamazdim.
İnan benim de o kadar korkum var ki ya bana gösterdiği ilgisizliği çocuğuna da yaparsa benim şahsi o kadar ihtiyacım var almam gereken ama almıyor adam yemin etti bebek içinde alışverişe çıkmayacaz diye iki hafta önce doğumda yaklaşıyor havalar ztn çok sıcak karnım iyice büyümeden alışverişi yapmak istiyordum nasıl söylicem nasıl isticem bilmiyorum o da hiç sormuyo bebeğe hiçbir şey almadık öyle mi kalacak insafa gelir mi bilmiyorum kendi ihtiyaçlarımı geçtim de bebeğimin ki nasıl yapacam bilmiyorum
Durumunuz kötü de mi almıyor anlamadım yoksa inadından mı
Kavga edip küsmüsler gebelerden biri sabrediyo digeri babasinin evine dônmüs
Ya bacım kusura bakma da bu sabredilecek bir durum değil, her evde tartışma olur ama bunu yapan adam çocuk doğduktan sonra neler yapar yazık günah ya
Yok elhamdülillah şükür durumumuz var ama inadından almıyor dediğim dedik biri annesi kardeşleri istesin hemen alır bize gelince yok… Kendimi bi hiçmiş gibi hissediyorum onun yanında eskiden benle küs kalmaya dayanamazdı şimdi yüzüme bakmıyor ayrı yatıyor ben kalıyorum sabrımla gözyaşımla
Yahu böyle bir şeyin inadı mı olur Allah aşkına, aileden kimse bu duruma dur demiyor mu
Canım çok üzüldüm beşik falan da mi yok hiç birşey mi almadı ailesi de mi demiyor birşey
Belediyeye git en kotu durumunu anlat esinin sahip cikmadigini filan anlat yardim ederler