Kızlar esenler kadin dogum ve cocuk hastanesinde dpgum yapan var mi nasil bi hastane doktorlari ve hemsireleri nasil acaba
Mecbur değilseniz başka yere gidin bence özellikle erkek doktorları çok kötü
Bende oraya gitmeyi düşünmüştüm de iyi yorumlar okumadim cam sakuraya gidiyorum orayada kimi iyi kimi kötü diyor ama en azından büyük temiz hastane bi sıkıntı cikarsa ilgileniyorlar
Bitane doktor onerdilerde cok övüyolar kadin bi doktor gizem nur köyan karadeniz diye bi bilginiz var mi acaba
Yaaaa 2.5 ayim kaldi ve doktor bulamadim
Hayır tanımıyorum ya belki bayan doktorları iyidir. Erkekler çok kötü Bende şuan Çamsakuruya gidiyorum güzel ve temiz bir yer ama şuan siz girseniz oluyor mu bilmiyorum
37 haftadan sonra aliyor cam sakura randevusuz erkenden gidip sira alip girebiliyosun 37 oncesine randevusuz bikere mahsus bakiliyo galiba ona emin degilim
Ben takiplerimi 9 aydır Esenler Kadın Doğum Hastanesi’nde yaptırıyorum doktorumdan çok memnunum dogumumu da orda düşünüyorum. Cam sakurada kız kardeşim doğum yaptı hiç memnun değil çok sert davranmislar. . Erkek doktor iyi değil ama Ayşe hanım Selma hanım gizem hanım gibi iyi doktorlari var . Doğum yapan çok tanıdık var hepsi de memnun . Bende dogumumu orda yapmayı düşünüyor kapımın önünde zaten hastane.
Yaaa evet gizem hanimi dusunuyrm bnde ama sezrryan dogum sureci nasil ilerliyo cok merak ediyorum bi bilginiz var mi acaba
Süreç hakkında bilgim yok yanlis bişey söylemek istemem. Ama memnun olan çok kişi var bende ilk defa orda doğum yapacam inşallah bizde memnun kaliriz
Insallah cok tsk ederim
Sizim.dogum.ne zaman nasipse
27+4 haftalik oldum ekimin sonuna denk geliyo insallah … sizin ne zmaan acaba
27+4 haftalik oldum ekimin sonuna denk geliyo insallah … sizin ne zmaan acaba
Ben 39+4oldum yarın konrtole gidecem
Hay masallah normal mi olacak benim ki sezeryan … tecrubelerini benimle paylasirsan cok sevinirim
Hay masallah normal mi olacak benim ki sezeryan … tecrubelerini benimle paylasirsan cok sevinirim birde sen hangi doktora gidiyosn
Evet normal görünüyor…36 haftaya kadar da doktor bebek ders demişti seseryan olmaktam korktum ama çok şükür dönmüş inşallah üçüncü normal doğumun olacak… inşallah eger hanım efendi gelmeye teşrif ederlerse paylaşırım
Hangi doktorda kontrolun varsa o dogum yaptiriyo demi saglikla gelsin insallah kuzu
Bu gün kontrol için geldim bebeğimin suyu azaldığı için yatış yaptım… çok beğendim hastaneyicok.guzel.ilgileniyorlar