Yaaa saglikla kucagina al ins Rabbim bi avazda kucagina versin bebegini Birinci dogumumda karnima bastirdiklarinda bayilmistim korkudan sezeryan sonrasi eger kabul ederlerse bastirmamayi bnde karar verdim orda yapicam dogumumu ins anlayisli guzel doktora denk gelirim de beni uzmez
Yaaa saglikla kucagina al ins Rabbim bi avazda kucagina versin bebegini :Birinci dogumumda karnima bastirdiklarinda bayilmistim korkudan sezeryan sonrasi eger kabul ederlerse bastirmamayi bnde karar verdim orda yapicam dogumumu ins anlayisli guzel doktora denk gelirim de beni uzmez
Doğuma ebeler girdi. Ama hepsinden Allah razı olsun çok güzel ilgilendiler . Hiç beklemiyordum böyle. 10 saat sancı çektim. Seseryan a alım dedim kabul etmediler asla. Zor bı süreç oldu ama sonu güzel olsu bal.kiz Asel dünyaya geldi. Sizde memnun kalırsınız insallah. Allah yardımcınız olsun
Çok sevindim şimdi kızının güzelce keyfini çıkar Allah bağışlasın insallah omru bahti guzel olsun tsk ederim bilgi verdigin icin
Maaselef kızımın keyfini çıkarmadım sariliktan dolayı yoğun bakıma aldılar dua edin lütfen
Tez zamanda çıkar inşallah cabuk geciyor sarılık benim oglumda oldu sen üzülüp stres yapma
Dualarimiz seninle merak etme sarilik her cocukta oluyo genelde ins tez zamnda duzelir kokusunu doya doya koklarsin
Adı neydi doktorunuzun @İlkay