Merhaba esenler kadın dogum hastanesinde şu doktor a gidiyorum çok memnun dedıgıniz bi doktor varmı
Ben 3 temmuz da randevum var gidicem ilkez o hastaneye gidecen doktorlari çok iyi diyorlar eyer iyide ben doğumumu orda yapmak istiyorum inşallah iyidir
Hangi doktora gidiosunuz peki kaç aylıksınız
Esenler kadın doğum 35+4 haftalık siz canım
Doktorun adı demiştim canım biz daha 15 haftalıgız küçügüz
İmkanın varsa başka yere git canım orası kadar kötü bir yer görmedim ben Eltim mecburen iki doğumunu orda yaptı rezalet resmen
İyi bir hastane dediler çok güzel bakıyorlar dedi sen şimdi öyle diyince içime bir Kürt girdi
Hayırlı olsun gebeliginiz doktorun adı bilmiyorum orenince haber veririm
Ben de Esenler’de oturuyordum ozaman mecbur eltim imkanlardan dolayı doğum yaptı orda ama gerçekten berbat Aynı şekilde yakın arkadaşım da kontrole gitmişti ordaki doktor Allah bildiği gibi yapsın yani öyle olanları hepsi için demiyorum senin karnında yaratık var filan demişti çok dengesiz olanlar var. Nurettin ibiş , Mustafa soyadını unuttum Murat var bide bunlara özellikle gitmeyin
Bende esenler kadın doğum Hastanesi’ne gidiyorum…doktorumdan memenunum ilk defa orda doğum yapacam yapan çok tanıdık var ne memnunlar doktorum dan da memnunum . Tabiki şikayetçi olanlar da var
Her doktor aynı değil iyi olanları var . Ben Ayşe Özden Kıral a gidiyorum. 8 aydır çok memenunum. . Hala orda mi bilemiyorum ama Selma hanım var ondan da memnun olduklarını duymustum
Ben aslında özele gidiyorum ama bana biraz uzak kaldıgı için acil bişey olursa devlettede bi kaydım olsun istiyorum o yuzden gitmek istiyorum ama böle diyincede bilemedm yaa
AA şimdi ne yapacam sen öyle diyince
Genelde sadece sabit 3 tane erkek doktorun randevuları oluyor onlar çok kötü Ama bayan doktorları iyi ama maalesef devamlı randevu da bulunamıyor onlara eğer bulursanız sıkıntı olmaz
Doktorumun adı murat talip kalemli o dediğiniz doktor mu
Ben orada takibimi yaptırıyorum. Elimde orda yaptırdı. Çok memnun kaldım doktorumuzdan. Dr. Ayşe Özden Kıral. . Doğumum da orda olacak .
İnşallah oradaki doktorlar iyidir
Malesef kötüydü o doktor Bayan doktorları iyi erkek olanlar kötüydü
Yarın yanına gidiyorum o doktorun yanına inşallah dediğin gibi değildir
İnşaallah canım belki şikayetler üzerine düzelmiştir