Esenler kadın dogum hastanesı

Canım gttinmi hstaneye nasıldı doktorun ilgilendimi :smiling_face:

1 Beğeni

Çok kötü gerçekten dediğin gibiymiş asla orda doğum yapmam doktor değil de ordaki çalışanlar hemşireler çok berbat ve kötüydü:triumph::triumph::triumph:

Ekrem Murat Bilgin düşük zamanı acile gittim o zaman denk geldi düşükten sonrada bütün kontrollerinde ona gidiyordum çok iyi ona gitmeye devam edecem çok ilgili bir doktor

Esenler de mi

Evet esenler kadın doğum

1 Beğeni

Demeki hepsi doktor aynı değilmiş

Evet bir kez muayeneye gittim cok ilgili iyi bir dr erkeklerden sadece o iyi zaten bazıları yasli ilgisiz gergin tek ekrem bey iyi

1 Beğeni

Bende bu hastanede doğum yapmak istiyorum dediğiniz gibi erkek doktorlar gerçekten çok kötü ama bayan doktorlarda tam tersi çok iyi ve ilgili 2 kere gittim 25 haftalık gebeyim eşimde benimle beraber doktorun yanına girebildi önceden izin verilmiyordu

2 Beğeni

Vallah ben gittim kötüydü ama size karşı iyi olan çıkarıyor benim şansım yok zaten :unamused:

Genel olarak ordaki erkek doktorlar kötü söylemiştim size olsun en azından içinizde kalmadı gittiniz gördünüz

1 Beğeni

Evet gördüm bir daha gitmem

Çamsakuraya gittiniz mi hiç orası büyük temiz bir yer

1 Beğeni

Yok vallah hiç gitmedim iyi diyorlar ama gitmedim

Geçen gün gittim baya büyük ve temiz bir yerdi birkaç tanıdığım orda doğum yaptı çok memnun kaldılar. Bende şuan tedavi olduğum hastanede devam edicem inşaallah kadın doğum bölümüne eğer memnun kalırsam oraya gidicem memnun kalmazsam çamsakuraya gidicem bende

Bende Esenler kadın doğum Hastanesi’nde gidiyorum 37 haftayı bitirmek üzereyim. Doktorumdan çok memnunum.dogumumda orda olacak inşallah evime 3 dakikalık mesafede . Her doktor aynı olmuyor.