Erken gebelik testi için erken mi

Ben erken gebelik testi yaptım adete 6 gün kala ama negatif çıktı testin yanılma payı olurmu çok belirti var çünkü özellikle mide ekşimesi ve bulantı bir de sancım çok kasıklarda hafif silik bile cikmadi en son 9 unda adet olmuştum bu ay 6 sında olcam gögüslerim fena ağrıyor hamile miyim adet mi ve tekrar test yapmalı mıyım

4 Beğeni

Hamilelik belirtileriniz var. Testlerin yanılma payı elbette var. Kan testi verin bence :blush: Aramıza hoşgeldiniz bu arada :purple_heart:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim hoşbuldum eczanesi bayan 6 güne kdr gösteriyor deyince olumsuz o zmn deyip üzüldüm kan testi mi vereyim yoksa adetini bekliyim sizce

1 Beğeni

Önce adetinizi bekleyin bence. Gecikme olursa hemen kan verin. Umarım olumlu sonuç alırsınız :blush::pray:

1 Beğeni

Umarım ilk size haber vericem tanıştığıma memmun oldum siz gebe misiniz

1 Beğeni

Merhaba @Irmk1 hoşgeldiniz :bouquet: bence hamilelik olur. Ben reglima 1 hafta kala test yapmaya başladım reglime 3 gün kala pozitif gördüm. Umarım güzel haber çabuk gelir :grin:

2 Beğeni

İnşallah erken gebelik testinde çıkmadı diye olumsuz konuştular moralim bozuldu inşallah öyledir iğne batar gbi sancı giriyor midemde ilk defa bu kdr kötü

Hoşbuldum teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Havalar da serinledi bu belirtiler hava değişimiyle de olur, umutlanip uzulmenizi istemem. Umarım pozitifi görüp yazarsınız. Rabbim kimseyi yormasin :white_heart:

2 Beğeni

Beyaz akıntıyı gördünüz mü

Çok tatlısınız :blush: Benim 2 çocuğum var. İkincisine hamileyken burayla tanıştım. Şu an 3 aylık ikinci bebeğim :blush:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:yok akıntı var ama onun ki ayrı mı oluyo bilmiyorum

2 Beğeni

Hoş geldiniz. Testlerin yanılma payı var. Ben reglime 4 gun kala oğrenmiştim.:smiling_face_with_three_hearts: Sabah uyanırken ilk idrarla denedinizmi hiç?:smiling_face_with_three_hearts: @Irmk1

2 Beğeni

Hayır hiç denemedim reglime 3 gün kaldı bugün demesem mi

3 Beğeni

Bir an önce öğrenmek istiyorum

2 Beğeni

İstersen dene,denemekden zarar çikmaz diyip her gün deniyordum valla :face_with_hand_over_mouth::smiley: Sabah ilk idrarlada dene istersen canım​:heart_eyes:

2 Beğeni

Bende belirti olarak karın krampları oluyordu sendede varmı?:smiling_face:

Belirti olarak adet,göğüs ağrıyor,halsizlik oluyor,kramp oluyor.

2 Beğeni

Hepsi var hepsiii ama adetten öncede benzer şeyler olduğu için anlaşılmıyor ben gidip test alıyım tekrar

2 Beğeni

İdrar yapmadan gidip alıyım demi

2 Beğeni

Evet :smiling_face: İnşallah guzel haberlerini bekliyoruz o zaman.:pray:

2 Beğeni