Ben erken gebelik testi yaptım adete 6 gün kala ama negatif çıktı testin yanılma payı olurmu çok belirti var çünkü özellikle mide ekşimesi ve bulantı bir de sancım çok kasıklarda hafif silik bile cikmadi en son 9 unda adet olmuştum bu ay 6 sında olcam gögüslerim fena ağrıyor hamile miyim adet mi ve tekrar test yapmalı mıyım
Hamilelik belirtileriniz var. Testlerin yanılma payı elbette var. Kan testi verin bence Aramıza hoşgeldiniz bu arada
Çok teşekkür ederim hoşbuldum eczanesi bayan 6 güne kdr gösteriyor deyince olumsuz o zmn deyip üzüldüm kan testi mi vereyim yoksa adetini bekliyim sizce
Önce adetinizi bekleyin bence. Gecikme olursa hemen kan verin. Umarım olumlu sonuç alırsınız
Umarım ilk size haber vericem tanıştığıma memmun oldum siz gebe misiniz
Merhaba @Irmk1 hoşgeldiniz bence hamilelik olur. Ben reglima 1 hafta kala test yapmaya başladım reglime 3 gün kala pozitif gördüm. Umarım güzel haber çabuk gelir
İnşallah erken gebelik testinde çıkmadı diye olumsuz konuştular moralim bozuldu inşallah öyledir iğne batar gbi sancı giriyor midemde ilk defa bu kdr kötü
Hoşbuldum teşekkür ederim
Havalar da serinledi bu belirtiler hava değişimiyle de olur, umutlanip uzulmenizi istemem. Umarım pozitifi görüp yazarsınız. Rabbim kimseyi yormasin
Beyaz akıntıyı gördünüz mü
Çok tatlısınız Benim 2 çocuğum var. İkincisine hamileyken burayla tanıştım. Şu an 3 aylık ikinci bebeğim
Teşekkür ederim yok akıntı var ama onun ki ayrı mı oluyo bilmiyorum
Hoş geldiniz. Testlerin yanılma payı var. Ben reglime 4 gun kala oğrenmiştim. Sabah uyanırken ilk idrarla denedinizmi hiç? @Irmk1
Hayır hiç denemedim reglime 3 gün kaldı bugün demesem mi
Bir an önce öğrenmek istiyorum
İstersen dene,denemekden zarar çikmaz diyip her gün deniyordum valla Sabah ilk idrarlada dene istersen canım
Bende belirti olarak karın krampları oluyordu sendede varmı?
Belirti olarak adet,göğüs ağrıyor,halsizlik oluyor,kramp oluyor.
Hepsi var hepsiii ama adetten öncede benzer şeyler olduğu için anlaşılmıyor ben gidip test alıyım tekrar
İdrar yapmadan gidip alıyım demi
Evet İnşallah guzel haberlerini bekliyoruz o zaman.