Erken gebelik testi için erken mi

İnşallah hep heycanlanıyorum boş çıkmaz inşallah :pray::pray:

2 Beğeni

Öyle söylemee,boş cıkmaz inşallah :heart_eyes: Testelerin yanılma payı çok oluyor. Olmazsada kan testi yaptırırsın daha net olur :smiling_face:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim çok tatlsnz :heart_eyes:

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım o senin tatlılığın :heart_eyes:

2 Beğeni

Testi aldm yapiyorum

2 Beğeni

Ne gösterdi :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

İnşallah öyledir sizinki gibidir :revolving_hearts::persevere:çünkü silik bile cikmadi şuan yine adet belirtilerine benzettim diyelim niye iki hafta önceden midem bulandı karnm çok şiş ve ağrıyor şuan 3 gün kaldı adet olcm galiba

1 Beğeni

Tek cizgi​:persevere::persevere::persevere::persevere:

2 Beğeni

Enerjini düşürme Kan testi verirsin arkadaşım Bir arkadaşimdada idrar testi göstermemişti kan testi göstermişti.

1 Beğeni

Çok ağladım son adetim 9 Ekim ama 28 çektiği için 6 sında adet olcm demi ? Çok düştü moralim :persevere::revolving_hearts: iyiki varsn

1 Beğeni

Biliyormusun benim adetime 10 gun kalıyordu. Karnımdan çok kotu kramplar oluşmaya başladı. Tıpkı adet olduğumda gelen kramplardandı.

Ben planl gebelik yaptığım icin boyle agrilari gorunce cok üzülmüş tüm ki adet olacagım hamile kalmadım diye aglıyordum hatta 4 gün sonra adetime. 4 gub kala hamile oldugumu oğrendim. Ben hiç bıkmadan her gun test yapıyordum hemde. :smiling_face: Kimi anne kan testiyle ögreniyor kimisinde idrar testi gosteremeye biliyor. Seninkide kan testiyle çıkacak bence,nazlı bebek galiba :heart_eyes:

2 Beğeni

Ay umut oldunuz teşekkür ederim :pray:

1 Beğeni

Sende iyiki varsın :orange_heart:

2 Beğeni

Öylemi diyosun ay inşallah :revolving_hearts: umudu bırakmıycam o zmn :revolving_hearts::see_no_evil:

2 Beğeni

İnşallah güzel haberler alırsın :pray::smiling_face: Kan testine ne zaman gidiyorsun :orange_heart:mutlaka haber ver bizede seninle birlikde heyecanlandım bende :heart_eyes:

2 Beğeni

O zmn sabırla bekliycem​:white_heart::white_heart::white_heart::white_heart::white_heart:

2 Beğeni

Gecikince gideyim diyorum bu ikinci testti olumsuz görmek mutsuz ediyo kesinlikle haber vericem :see_no_evil:

1 Beğeni

İnşallah bencede 6dan sonra git sen :heart_eyes:

1 Beğeni

Tamam :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: bakalm nolcak

1 Beğeni

Beyaz mı bi kontrol edin bakalım benim iki hamileliğimde de en erken belirtim bu oldu. Bunu gördüm tamam kesin hamileyim dedim.