O bahsettiğim arkadaşım da günübirlik durdu. Şimdi sana bebek doğmasın diye ilaçlar da yaptılar böyle karışık hissetmek doğal. Bol bol dinlen inşallah bebeĝin zamanında gelir
Hastanede 3 ay boyunca erken doğum riskinden dolayı yatan hastamız vardı o da sağlıkla bebeğine zamanında kavuştu. Ben çevremde erken doğum riski olup da bebeğine kavuşamayanı görmedim. Bence bebek de annesinden güç alıyor. Arkadaşım sennde çok güçlüsün bebeğinle bol bol mortive eden konuşmalar yap
Çok teşekkür ederim Cansucum yanıtladığın için ben şu an o ilk şoku atlattım biraz düzgün uyuyamadım zor bir gece oldu kayınvalidemde kaldım ama şu an sakin bir şekilde tekrar hastaneye gidip nstye bağlayacaklar ve açılmama bakacaklar sancım çıkacağını sanmıyorum İnşaAllah bakalım. Yeterki zamanında gelsin ve içeride gelişmeye devam etsin.
Şükür @Zerrinirrez
Ben hastaneden şimdi geldim nstde yine sancım çıktı 10dk da bir doktor bir serum takıp tekrar nstye bakalım dedi. Şu an bir kahvaltı yapıp ilaçkarımı alıp tekrar hastaneye gideceğiz
Güzel haberlerini bekliyorum
Benimde ilk gebelikte 7ayimdayken erkek doğum riski vardı 2 cm acilmam vardı özele gittim oda bana serum iğne akciğer için iğne yaptım 39+3dogum yaptı o ilaçlar bir süre geciktiriyor şimdi ikinci gebeliğim oda öyle görünüyor gibi onemizdeki ay özel e gideceğim geçen gün araştırma hastanesi gittim acile bendede çok kasılma ve ağrı vardı şimdilik bişey yok dedi ama ağrı olursa mutlaka gel dedi bakalım hayırlısı Allah’tan rabbim hayırlı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Bende seninle benzer bir durumdayım suan canım insallah zamanında alırız evlatlarımızı kucağımıza sen hangi doktora gidiyorsun
Benimde şu an yapılması gereken her şey yapıldı serumdan sonraki nst de sancı çıktı ve rahim ağzı boyu 15 mm düştü. Siz ilkinde çok iyi doğum yapmışsınız 39. Haftalar çok iyi maşallah. Benimde aynı şekilde ağrı olursa gel dedi takip edilecek artık yatıyorum
Ay inşallah alırız kucağımıza Ben bağcılar medicine hastanesi rahime hanıma şu an gidiyorum. Gittiğim hastane özel olduğu için yatış takibi çok pahalı öyle bir şey olduğunda doktorumla görüşüp devlete geçme ihtimalim var
Çok sağol canım şu an durumumu en iyi açıklayan cümle her an her şey olabilir cümlesi kesinlikle. Yapılması gereken her şey yapıldı Rabbim ne derse artık o olacak yatıp kendimi dinliyorum
@Zerrinirrez Allah şifa versin inşallah. Bebiş inşallah vaktinde sağlıkla gelir .iyi düşünüp iyi olması için dua edin. Benimde bu aralar adet ağrısı şeklinde ağrılarım var uzanınca geçiyor bende panik yapmamaya çalışıyorum . 30+3 haftalik bebeğim
Aman panik yapma canım ama takip et benim mukusumsu akıntı geldi, bebek karnımda toplanmaya başlamıstı, sancılarım oluyordu yürüyünce ya da yatınca geçmeyen. Hiçbir belirtin olmasada zaten doktor kontrolünde her şey belli oluyor
Elimden geleni yapıyorum Kemik ağrısı adet gibi bel kasik ağrısı baş ağrısı özellikle gece daha baskın hale geliyor endiselenmemeye çalışıyorum
Canim öncelikle sakinles Daha çok kəndini stresə sokma Bebeyinde etkileniyor Rabbim Yardımcın olsun Seni çok güzel anlıyorum çünki Benimde erkən doğum riskim var Bende 28 29 haftadan bebeyin Kafası Doğum Kanalına inmisdi Ve dokturum bana Yatak istirahəti Önərdi bol bol dinlen dedi hic ayağa durma ihtiyaç olmadığı sürece ayağa kalkincada Karnimin altına hamiləlik zamanı kulanilan korse takiyorum ki bebek daha çok aşağı düşməsin Karın sertlesmesi bende de oluyor Aynen Ciğer Gelisdirci iynə bende Yapdirdim 29 haftalıken Simdi bende 31 hafta 3 günlüyüz Çalış bol bol dinlen Ayaklarını Yukarida Saklamaya çalış çok stres yapma Rabbim Hepimizin yardımçısı olsun İnşallah hersey yoluna düşür Bebeyinde sağlıkli şekilde vakiti satinde doğar merak etme Benim hep ağrılarım oluyor Ağrı kesicilerle duruyorum sende fazla ayakda durmamaya çalış
Allah yardımcın olsun canım inşallah bebişin sağlıklı ve zamanında gelir
Kayınvalidemde kalıyorum çok şükür dinleniyorm artık Rabbim ne derse o bir hafta bir haftadır durabildiği kadar duracak
Rabbim yardimcin olsun canım stres yapma herkes söylemiş ama gercekten dinlenmek çok önemli inşallah istedigin zamanda sağlıcakla kucağına alırsın
Nasılsın arkadaşım