Hamileliğim 12+1 günlük fakat karnım 4,5 aylık gibi duruyor,diğer iki hamileliğimde top gibiydi ve hamilelik sonrası göbeğim kalmamıştı bunda neden böyle oldum. Şimdi bu şekildeyse 6. 7. aylarımı düşünemiyorum. Çok fazla ekmek yiyorum ve doymuyorum. Durduramıyorum kendimi,sezeryan olmaktan çok korkuyorum sebebide iki kızım var ayaklanmam lazım,aklımda bir sürü soru
Canim 9+4 um goren 4 aylik mi diyor ic karinla alakali galiba benim hic yokmus demek ki cikmaya yer ariyormus firladi gitti hahahah
İlk sanırım senin benim üçüncü gebeliğim ilk ikisi böyle olmadığı için endişeleniyorum daha çok kilo alırım diye
Evet ilk cokta komigime gidiyor diyorum 6 7 ayda ne halt edecem
Evet işte bende bundan dolayı çok kafaya takıyorum sanırım duba gibi olcaz bende boyda yok valla şimdiden o halimi çok merak ediyprum
Bende de yok boy
Eyvah eyvah napalım artık öyle böyle geçecek inşallah kalıcı bi kilo bırakmaz bizde
Hamur işinden uzak durun bence, son haftalarda daha çok kilo aldırır size
Insallah bebislerimiz saglikli olsunda gerisi sorun degil kilo verilir
Beni bitiren canimin istedigi tatlilar
İnşallah durabilirim,resmen damaklarım kaşınıyor ekmek yemediğim zaman normalde de çok yemek yiyen biri değildim
İnşallah tabii orası öyle sağlıklı sıhhatli doğsunlarda kilo verme kısmında biraz şüpheliyim nedense
Beni maf eden gunun uzun kismi ac kaliyorum is yerinde yemekte yasak getiremiyoruz abur cuburla gunu bitiriyorum eve gelip gavur mali yagmalar gibi yiyorum
Ben o isi cozdum kalici verebiliyorum
Bize yaramasın bari yediklerimiz bebişlerimize yarasın
Insallah yaaa yarasin onlara
55 kilo ile hamile kaldım şuan 63 oldum diğer hamileliklerimden sonra çok çabuk kilo verip göbeğimi erittim fakat bu kilolarım kalıcı gibi geliyor bana
Nasıl bir çözüm pekii
Aralikli oruc ila 17 kilo verdim canim 58 e kadar dustum 58 ile hamile kaldim 64 oldum
Bu haftalarda çok gaz oluyor bence şişkinliktir
Maşallah duymuştum bunu inşallah banada nasip olur o zamana