Yumuşak ama karnım gaz olsa sanırım sert olur ama öyle bir sertlikte yok
Canim boyle bir siskinlik olmaz bence
Belkide üçüncü hamileliğin ondan çok çıkmıştır karnın inşallah gönlüne göre doğum yaparsın
Bende 3 doğum yaptım karnım ilk aylarda asla çıkmazdı gözükmüyordu bile. Şu an 4. Gebeliğim ama karnım daha şimdiden büyüdü ve daha 6 haftalık hamileyim neden böyle oldu acaba
10+1 karnım firtladi gaz ve şişkinlikten buyuk ihtimalle. Yedigimi dikkatli de yiyorum aslinda ama .Bugun biri daha bu ayda nasil bu kadar cikmks diye dalga gecti canım sıkıldı gaz o diyemedim
Dalga geçenlerin ağzını pataklayasım geliyor
Gazdandır canım, ilk haftalarda görülüyor
Yaani hamile olmayip karnı o kadar olan insanlarda var niye hemen bir yorum yapma ihtiyacı hissederler anlamam
Bazılarının dilinin kemiği yok gerçekten boş konuşmaya gelmişler dünyaya,bizde farkındayız karnımızın çıktığını bana bide az ye demiyorlar mı sinirden daha çok yiyorum
-
- Hamilelikte çabuk çıkabiliyormuş. Yani öyle söylüyorlar banada
Evet böyle söylüyorlar da olabilir. Erken çıkması şaşırttı beni
Amin çok teşekkür ederim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Benimde çok erken çıktı göbeğim besleme me dilkat etmeyip abur cubur yemiştim pişmiş yemekten midem bulanıyor du Muhtemelen sizinde ödem ve kilo göbeği benim gibi
Abur cubur yemiyorum aslında sevmiyorum tabi şu var her yemeğin yanında ekmek tüketme isteğim var
Benimde tam 11 hafta ama baya karnım var hiç olmaz sanıyordum baya şaşırttı beni
Aramıza hoşgeldin @Kubrabas1
Gebeliğin hayırlı olsun
Cinsiyeti belli mi, doktor tahminde bulundu mu ?
Ekmekte kilo ve ödem yapıyor Beyaz ekmekten uzak durun
İnşallah
Şuan diyetisyen esliginde ilerliyorum. Hic kiloda almadım. Yine de rahmim erken büyüdü karnım kabarıverdi. Olabilir saglik olsun da 3. Gebeliğim belki de ondandır.
Merhaba @Kubrabas1 hoşgeldiniz
Hoşbuldum teşekkürler
Teşekkür ederim evet erkek olabileceğini söyledi