Erken çıkan göbüşş🙊

Yumuşak ama karnım gaz olsa sanırım sert olur ama öyle bir sertlikte yok

1 Beğeni

Canim boyle bir siskinlik olmaz bence :rofl::rofl:

2 Beğeni

Belkide üçüncü hamileliğin ondan çok çıkmıştır karnın inşallah gönlüne göre doğum yaparsın

2 Beğeni

Bende 3 doğum yaptım karnım ilk aylarda asla çıkmazdı gözükmüyordu bile. Şu an 4. Gebeliğim ama karnım daha şimdiden büyüdü ve daha 6 haftalık hamileyim neden böyle oldu acaba :see_no_evil::sweat_smile:

2 Beğeni

10+1 karnım firtladi gaz ve şişkinlikten buyuk ihtimalle. Yedigimi dikkatli de yiyorum aslinda ama .Bugun biri daha bu ayda nasil bu kadar cikmks diye dalga gecti canım sıkıldı gaz o diyemedim​:woozy_face:

2 Beğeni

Dalga geçenlerin ağzını pataklayasım geliyor :roll_eyes:

Gazdandır canım, ilk haftalarda görülüyor

2 Beğeni

Yaani hamile olmayip karnı o kadar olan insanlarda var niye hemen bir yorum yapma ihtiyacı hissederler anlamam

2 Beğeni

Bazılarının dilinin kemiği yok gerçekten boş konuşmaya gelmişler dünyaya,bizde farkındayız karnımızın çıktığını bana bide az ye demiyorlar mı sinirden daha çok yiyorum :woman_facepalming:t2:

1 Beğeni
    1. Hamilelikte çabuk çıkabiliyormuş. Yani öyle söylüyorlar banada
2 Beğeni

Evet böyle söylüyorlar da olabilir. Erken çıkması şaşırttı beni

Amin çok teşekkür ederim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin

2 Beğeni

Benimde çok erken çıktı göbeğim besleme me dilkat etmeyip abur cubur yemiştim pişmiş yemekten midem bulanıyor du Muhtemelen sizinde ödem ve kilo göbeği benim gibi

1 Beğeni

Abur cubur yemiyorum aslında sevmiyorum tabi şu var her yemeğin yanında ekmek tüketme isteğim var

2 Beğeni

Benimde tam 11 hafta ama baya karnım var hiç olmaz sanıyordum baya şaşırttı beni :joy:

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Kubrabas1

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Cinsiyeti belli mi, doktor tahminde bulundu mu ? :blush:

2 Beğeni

Ekmekte kilo ve ödem yapıyor Beyaz ekmekten uzak durun​:expressionless:

2 Beğeni

İnşallah :woman_facepalming:t2:

2 Beğeni

Şuan diyetisyen esliginde ilerliyorum. Hic kiloda almadım. Yine de rahmim erken büyüdü karnım kabarıverdi. Olabilir saglik olsun da 3. Gebeliğim belki de ondandır.

1 Beğeni

Merhaba @Kubrabas1 hoşgeldiniz :bouquet:

2 Beğeni

Hoşbuldum teşekkürler :heart_eyes:

1 Beğeni

Teşekkür ederim evet erkek olabileceğini söyledi :see_no_evil:

2 Beğeni