Ikili sonucumu almaya gidecegim 1 haftaya cikar o zaman unutmazsam sorucam yazarim zaten kismet erkek olursa esime supriz yapicam
Yaaa bı şey diycem ben pasta yaptircaktim aileleride toplayıp ben yapamadım sen yap bak atıyorum linki
Ohoo çok erken doktor canım daha yeni 13 olmuşsun benimki bacak arasını göstermesine rağmen 12 *3 de kız denildi çok küçük organları daha çıkmamıştr
Rabbim gonlume gore versin o zaman
Kuzu benimde 13+3 de kız dediler sonra kendi doktorum 15+3 de tescilledi ama dediki 16. Haftaya kadar erkek bebek cinsel organını tamamladığı için değişebiliyor dedi 17 de de yine başka doktora gittim yine ki 4 ayrı doktor kız dedi artık net
Benimde ilk kizimda 12. Haftada kiz dediler yani hemen bilmislerdi
Yani 16.hafta en neti o zaman ben 16.haftada gideyim
Aynisini banada soyledi benimde 2 kizim var buda nasip artik ne diyelim hangisi hayirli ise o olsun belli oldugunda banada yazabilir misiniz bende merak ettim
Tabiki yazarim rabbim gonlumuze gore versin insallah
Amin cnm insallah
Ya güzelim öyle zaten bazen şans eseri çabuk anlaşılabiliyor net gösteriyorsa zaten okeydir ama 12 de benimki erkek olmasına rağmen net gösterdi bacak arasını doktor da gençti bence bilemedi kız ded 10 gün sonra gittim yani 14 haftaydı nerdeyse yine bizimki açtı bacakları ozaman a yanılmışım erkek dedi 16 ya yakın tecrübeli bir doktor a gittim netleşti yani 12 13 haftada erkek bebeğe çok doktor kız diyor bunu çok duydum oyuzdne 2 hafta daha sabretmek lazım
O zaman benim doktorun dediği doğru neyse 17 de kızı yine net gördük şükür net
Sağlıkla gelsinler inşallah 🩷
Valla benim doktor öyle söyledi burda Rojda da dahil bu şekilde çok olan insanların bebeklerinin cinsiyetini yanlış bilmeleri bundan da kaynaklı diye düşünüyorum
Kız gibi geldi bana