Araştırmalarımda kız bebek annesinin bulantısı çok olur, erkek bebek annesinin ayağı çok üşür diye bir şey gördüm. Denk gelen duyan var mı? Veya başka ayırt edici belirti var mı
Nasipse üçüncü oğlum dünyaya gelecek. Hepsinde de bulantidan hayatım karardı resmen
Ayaklarım da hepsinde cok yanmıştır
Allah’ım kolaylaştırsın inşallah
Benim ikinci gebeliğim ilkim kız ve gerçekten iki hamileliğim aşırı zıt tamamen yani ben hisettim ama yinede her hamilelik farklı diyip kendimi odaklamadım gerçekten bunlar hurafe ve değişiyor ama farklı ise hamilelik belirtisi farklı cinsiyet olabilir gerçekten ben şuna inandım gibi yani bunun kesinlikle doğru olduğunu düşünüyorum ultrason da doktor sağ tarafa bakıyorsa erkek sol a bakıyorsa kız bence
Aa bunu ilk defa duydum
Doğru düzgün bulantım olmadı ve ayaklarım hep buz gibi kızım olucak
Hurafeler anında çürüdü
Evet bunu aile büyüklerim çok söylerdi ve çoğunda tuttu bendede tuttu ama ilk haftalarda dikkat etmek lazım çünkü bebek büyüdükçe yayılıyor zaten
Kaçıncı haftanızdasınız? . Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
İlk kızımda öyleydi bunda dedim kesin erkek olucak çünkü tamamen ilkiyle çok zıt kız olucağını duyduğumda ben şokkk
Amin inşallah 18+2deyim
Benim sağ taraftaydi hep ve kiz
Kız bebeğe hamile olanlar Bi de aşırı duygusal oluyor ilk gebeliğimde öyleydim insan belgesel izlerken duygulanıp ağlar mı hiç
Bebiş hep solda ve erkek
Aaa demekki Buda yalan oldu valla bizlerde hep yuttu tesadüf belki
Valla ultrasondan gerisi yalan. Hamilelik belirtileri kişiye özel oluyor bence
Nasipse oğlum olacak 9aydır mide bulantısı ağrısı geçmedi ayakalrım alev alev yanıyo ve bebeğim solda en başından beri ilkde solda hissetmiştim . Yani hiç biri tutmuyor batılların
Benim ilk bebek bulantim vs yok ve ayaklarim gercekten üşüyor erkek bebek bekliyorum Allahin izniyle 🩵