Bulantı olup olmaması tamamen. Babadan kaynaklanıyormuş. Babanın bir hormonu yüksekse hamile kalınca çok bulantı yapıyormuş. Cinsiyetle ilgili değilmiş. Öyle bir arastirma okumustum.
Onlada alakasi yok doktorum basta bebek solda dedi saga bskiyodu 2 ay sonrasi ve ultrason goruntulerinde bile bu var bebek deyistiriyo yerini birde nerde rahat hisederse oraya yerlesiyo diye duydum ordaki sıvıya gore rahatini belirliyomus
Bnm.oglumda hic bir bulsnti yasamadim tiksinme vesayre olmadi hamilrligimi bile unutuyodum cogu zaman sadeece buyudugu zamsnlar artk miydemde biyanma oluyodu saclari cikiyo diye derlerdi onun disinda yoktu birsey bu hamileligimdede ayniyim bitrkfarkls et ürünlerini pek severek yiyemiyorum ilk 2 ay gormek istemiyodum bakalim cinsiyey ne.
Bnmm ayaklar hic isinmiyo corabla yatıyorum
Benimde ilk hamileligmde hiç bulantı kusmam olmadı çok rahattım kızım oldu şimdiki hamileligmde 3 ay günde 1 yada 2 kere kustum heralde erkek farklı oldu dedim ama ikinci kızım olcak nasipse:)
Kız bebek bekliyorym ve hep sağda hiç miğdem bulanmadı bi kere bile kusmadım
Ben 3ledim kızları
Ağlar aglar… aslan ceylanı yedi ben eşime ne kadar canisin bir can gitti orda sen otur izle bosayacam seni baba olmayı hak etmiyorsun diye bagira bağıra ağlamıştım yanlız değilsin
Benim 15 haftami mahveden kocam mı yani
Ben bir dizi izlemiştim adam kadını aldatıyordu artık nasıl kendimi kurup yattıysam uyandım eşime vurmaya başladım hakaret ederek sanki ben aldatılmışım gibi garibim sakinleştirdi ama sonrasında dizi izlettirmemişti doğuma kadar
Benim ki de geçen gün uzak bir yere hamama gidecegini söyledi… bende bir film de hamamda birlikte olan sevgilileri izlemiştim… asla izin vermiyorum dedim… dün arkadaşları bile telefonda yenge 10 dk da bir görüntülü konuşma yaparız gelsin diyor. Aslında takıntım geçti ama inadım geçmedi gitmesin boşver oturdun evde
Beni bazen corap kesmiyor sicak su torbasi koyuyorum ayagimin altina
Butun tezleri curutiyim bari
Oglum solda kizim dolasiyor.Hic mide bulantim olmadi ama 17.haftayi bitirmek uzereyiz mide yanmam ve eksimelerim hic gecmedi.Burnum kopek burnu gibiher turlu kokuyu 2 km oteden aliyorum.Cogu zaman coraplari cikartip soguk soguk yerlere basiyorum syaklarim ve ellerim alev almis durumda
Tek gerçek usg desene onu beklemek biraz zor oluyor ama bütün tezler çürüdü
Oda yaniliyo bazen 6 aya kadar oglumu kızım diye sevdim bekledim
Beynim yandı
Ay benim hiç biri olmadı kız bebek annesiyim.
Ya ben artık bünye meselesi diyorum yoksa lekeli sivilceli ciltte kız bebek cildin aksine güzelleşmesi de erkek bebek diyolar veya kese solda ise kız sağda ise de erkek diyolar hepsi bu arada bende tuttu ama bence bünyeyle ilgili
Kizlar bende simdi baska hastanede ikili vermistim ama ense kalinligi vs bakilmamisdi simdi sehir hastanesine geldim ense kalinligi vs bakilmali dedi ulrasona girecegim 13.hafta cinsiyeti ogrenebilirmiyim acaba heyecanliyim